Enggan bergantung harap kepada bidang seni semata-mata,  pelakon yang juga ayah kepada Zahirah MacWilson kini beralih kepada penjualan baja.

Sebelum ini, Zainol Macwilson turut aktif menjual buah harumanis. Jujur mengakui tidak malu untuk mencari rezeki dengan cara apa sekali pun sejak penggambaran dihentikan ketika pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).Zainol memuat naik gambarnya dan baja-baja yang dijual menerusi laman instagramnya

“Salam hari minggu semua! Saya rasa belum terlambat utk saya nak ucapkan ribuan terima kasih sekali lagi pada para pelanggan yang telah sudi melanggan harumanis dengan saya baru-baru ni.

“Sekarang pula dengan PKP, shooting pun dihentikan. Jadi saya beralih ke penjualan baja pula!“Yang penting, kita cari rezeki yang halal dan tak perlu nak rasa malu atau pun segan! Buat masa ni, khusus untuk warga Perlis saja,” katanya lagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zainol Macwilson (@zainolmacwilson)

Perkongsian berkenaan mendapat perhatian email yang mana memuji usahanya mencari rezeki walaupun apa cara sekalipun.

nasrulnuddinnasri Moga Uncle dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan di Perlis. ❤️
rubyzain Inilah cth seorg pelakon yg humble & x sombong!
iamhayati70Alhamdulillah.. tahniah.. sentiasa berusaha.. rezeki tidak pernah salah tempat.. proud of you👍💪💪💪😍
edrinaezrinBetui tu…nak malu apa kan jnji halal
lallitazima_official👏👏👏 Hebat…. Wat apa malu kan…

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

Sedar tak sedar, bulan depan dah masuk bulan Ogos tau, bulan Kemerdekaan Malaysia!

IKLAN

Sebagai rakyat yang cintakan tanah air, mesti anda ada cara tersendiri nak eskpresikan rasa cinta dan bangga menjadi Anak Malaysia kan? Betul tak?!

Ehhh jangan cakap kat sini, simpan idea anda tu dan hantarkan kepada kami dengan menyertai Virtual Himpunan Saya Anak Malaysia!

Nak tahu caranya? Senang je! Layari je laman web  https://toko.ideaktiv.com/product/virtual-himpunan-saya-anak-malaysia/ , baca syarat kelayakan dan jangan lupa untuk berdaftar di sana ya!

Sebarang soalan boleh ajukan di nombor yang tertera di poster.

IKLAN