Perkembangan terbaru adik Ainul Mardhiah yang bertambah baik bukan sahaja menggembirakan ibu bapanya, bahkan rakyat Malaysia turut bersyukur dengan situasi tersebut.

Biarpun sebelum ini dikhabarkan adik Ainul bakal pulang ke tanah air, namun disebabkan atas faktor kesihatan ia ditangguhkan buat seketika.

Menerusi perkongsian terbaru Ainul telah dibawa bersiar-siar di sekitar kawasan hospital oh ibu bapanya bagi menghirup udara segar setelah berminggu-minggu menjalani rawatan di dalam bilik rawatan.

Menerusi laman Instagram, Ahmad Safiuddin dan Nurul Erwani berkongsi beberapa keping gambar untuk tatapan pengikut mereka yang merindui wajah bayi comel tersebut.

Berpeluang bawa ainul jalan jalan ambil udara segar hari ni, sampai tertidur-tidur dalam stroller, sedap sangat kot kena angin angin sejuk hehe.

Demikian perkongsian yang dimuat naik Ahmad Safiuddin menerusi laman instagramnya.

Selain bapanya, ibu Ainul juga turut memuat naik perkongsian yang sama.

Perkongsian tersebut mengundang perharian warganet dan rata-rata gembira dan bersyukur dengan perkembangan terbaru itu.

datinsallyy Nampak berisi dah baby ainul…

camandim Thank you buat live tadi… Terubat rindu kat baby ainul.. Semoga Allah sentiasa lindungi dan kurniakan kesihatan yang baik untuk baby Ainul ❤️

nlqin Comel nya ainul 😍 jari pun cantik, runcing je 😍

Comelnya awak

itsnunina Ainul dah berisi😍..ank acik lbh krg umur dgn ainul, moga sama2 sntiasa sihat ye syg 😘

jubahgojes_collections Comelnya ainul… Smga cepat sembuh dan di beri kesihatn dan kekuatan selalu buat baby ainul😘

naddyeanad Allahu bidadari syurga❤ Ainul Mardiah comeynya awak syg😍🥰

_fdillh_ Alhamdulillahh badan awak dah berisi sayangg 😍😭 comellnyaaaaa awakk😍😍

ciliss_kitchen sejuk mata memandang wajah ainul..setiap manusia yang memandang pasti akan merasa kasih dengan ainul..moga ainul selalu berada dia bwah lindungan Allah

hashimah_noor_noor ya Allah syukur alhamdulillah..tenangnye adik ainul tidur..comel sungguh 😘😘😘

Anak yang cekal

azeera.zainal comelnya awak saynggggg 😍😍😍😍😍 membesar dengan sihat dan bahagiakan mama dan walid awak anak syurga 😘😘

wanitapga Sejuk mata memandang..anak yg begitu cekal

sallianaqhabeel 😂😂😂 Kuasa Allah,,, semoga awak berbahagia bersama ibu dan ayah tercinta..My Favoret Little bidadari 😘😘

sulastri6590106 Nampak ceria sayang,Ainul sehat sejahtera ya sayang,nampak berisi dah tangan tu

Sumber: IG ahmadsafiudinn _nrlerwani