Ibu adalah ratu hati buat seorang anak. Sudah pastinya merupakan insan yang paling penting di dalam hidup kita.

Walaupun kita sebagai anak makin meningkat dewasa, ibu tetap merupakan tempat untuk kita mengadu dan sama sekali tidak dapat bayangkan bagaimana hidup tanpa ibu.

Namun ajal maut adalah ketentuan Ilahi. Tidak semua antara kita dapat bersama ibu sehingga kita dewasa. Begitulah yang dilalui oleh seorang ahli grup, Muhammad NajmieEdit Apa Hari Ni ?  yang merindui kasih seorang ibu.

 

Artikel Berkaitan: “Don’t tell them. Show them.” Faizal Tahir Kongsi Didik Anak Solat. Kecil-Kecil Dah Pandai, Sejuk Perut Ibu Mengandung Kan!

Artikel Berkaitan: “Ajar Anak Disiplin Kena Konsisten.” Cara Johan & Ozlynn Didik Anak, Wajib Baca Al-Quran Lepas Solat Subuh!

 

IKLAN

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

Dia yang meminta jasa baik daripada ahli grup untuk menyunting gambar dia bersama ibunya untuk dijadikan kenangannya. Permintaannya itu juga adalah sempena hari jadi arwah ibunya.

Malah permintaanya mendapat pujian apabila dikatakan jarang anak lelaki meminta gambarnya disunting bersama arwah ibunya.

“1 Dalam 1000′ Baru Hari Ni Jumpa Anak Minta Edit Gambar Bersama Arwah Ibu.” Wargamaya Sebak “1 Dalam 1000′ Baru Hari Ni Jumpa Anak Minta Edit Gambar Bersama Arwah Ibu.” Wargamaya Sebak

Korang, tolong edit gambar aku duk sebelah arwah ibu aku, sempena harini hari lahir dia.

Aku tak ada idea buat macam mana.

Aku nak save buat kenangan, sebab aku tak ada gambar kenangan bersama di.

Sebab dia pergi masa aku kecik 3 tahun. Terima kasih ye semua

 

IKLAN

WARGAMAYA SEBAK

Berikut adalah hasil suntingan antara ahli grup yang telah meraih perhatian ramai. Ramai yang memberi respon turut simpati dan sebak dengan karya yang dihasilkan.

“1 Dalam 1000′ Baru Hari Ni Jumpa Anak Minta Edit Gambar Bersama Arwah Ibu.” Wargamaya Sebak

“1 Dalam 1000′ Baru Hari Ni Jumpa Anak Minta Edit Gambar Bersama Arwah Ibu.” Wargamaya Sebak “1 Dalam 1000′ Baru Hari Ni Jumpa Anak Minta Edit Gambar Bersama Arwah Ibu.” Wargamaya Sebak “1 Dalam 1000′ Baru Hari Ni Jumpa Anak Minta Edit Gambar Bersama Arwah Ibu.” Wargamaya Sebak

IKLAN

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

“1 Dalam 1000′ Baru Hari Ni Jumpa Anak Minta Edit Gambar Bersama Arwah Ibu.” Wargamaya Sebak

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI