Sabar itu indah, dan ternyata kesabaran pasangan ini menantikan kehadiran si kecil membuahkan hasil. 10 tahun menanti kehadiran zuriat penyambung warisan bukan satu jangka masa yang sekejap, pelbagai cabaran dan dugaan diharungi pasangan ini.

Sesungguhnya janji Allah itu PASTI, Allah bagi rezeki pada waktu yang tepat dan dikehendakiNya. Hanya Dia yang tahu bila waktu yang terbaik untuk hambanya, Semua yang tertulis bukan di tangan manusia. Itulah ganjarannya kalau kita memilih untuk terus bersabar.

Perkongsian ADAM CORRIE  mengenai kehamilan isterinya benar-benar menyentuh hati para pembaca di laman facebooknya. Rata-rata menghulurkan ucapan tahniah dan tak kurang mendoakan semoga dipermudahkan segala urusan mereka.

IKLAN

Doa yang dibacakan oleh bakal bapa ini cukup meruntun jiwa. Semoga pasangan ini dilindungi dan dirahmatiNya selalu.

10 tahun Sabar Menanti &  Anggap Allah Bagi Honeymoon Berdua, Kini Adam Corrie Bakal Bergelar Bapa. Sebak Baca Doanya!

IKLAN

Alhamdulillah.. syukur ke hadrat ilahi atas kurniaanMu..
.
Terima kasih juga kepada semua yang mendoakan kebahagian kami. ? Alhamdulillah .
.
Allah dah bagi honeymoon 10tahun berdua. InsyaAllah kelak bertiga pula.
.
Saya bukan ada ramai kawan. Kawan baik saya, kawan bergaduh saya, kawan travel, bisnes partner, teman sekatil adalah bidadari saya. Jadi Alhamdulillah nanti bertambahlah meriah suasana rumah kami dgn kehadiran si comel nanti.
.
“Ya Allah, semoga Engkau jadikan bayi ini sihat, sempurna, berakal cerdas dan mengerti dalam urusan agama. Ya Allah semoga Engkau memberikan kepada bayi ini umur yang panjang, sihat jasmani dan rohani, bagus budi perangainya, fasih lisannya. Serta bagus suaranya untuk membaca dan Al Quran Dan tinggikanlah darjat. Dan luaskanlah rezeki. Dan jadikanlah bagi manusia yg selamat di dunia dan akhirat dan taat pada agama dan Allah. “

IKLAN

Saya doakan juga mereka yang masih menanti rezeki zuriat semoga Allah berikan zuriat juga.

Aamin allahumma aamin
I love you @puan_fazi_fuad
Mr & Mrs Adam Corrie
#adamcorrie #bakaljadiAyah