Pasangan sama cantik sama padan ini baru menyambut ulang tahun perkahwinan mereka yang ke 5 semalam. Menurut Datin Fouziah Gous, ulang tahun perkahwinan ini adalah cukup bermakna apabila dia dan suami, Datuk Zhafran Yusof berpeluang mengerjakan haji bersama.

“5 Tahun Bersama, Inilah Hadiah Anniversary Paling Bermakna.” Penampilan Fouziah Lepas Balik Haji Dipuji Peminat!

Menerusi catatannya di laman instagram semalam, Fouziah memberitahu “5 tahun bersama,hadiah yang tiada nilai buat kami ialah Allah menjemput kami untuk menunaikan Rukun Islam yang ke 5 pada tahun ke 5 #anniversary tanpa kami rancang.

“5years together and InsyaAllah till Jannah. Happy anniversary sayang. Thank you Allah❤️,”tulis Fouziah dikapsyennya.

Pasangan ini memiliki dua cahaya mata Zeeshan Yusuf, 3 dan Zaheen Yusof Md Zhafran, 1. Usai pulang dari Tanah Suci, Datin Fouziah juga dilihat mengenakan hijab.

IKLAN

Dalam pada itu, ramai pengikut dilaman instagramnya mengucapkan ucapan tahniah dan mengharapkan pelakon ini terus istiqamah dalam berhijab.

bazaar.nuz_hidayahCantiknya kak bhijab .

IKLAN

mama_zara_khadeejaSuka tgk fouziahgous sekarang! Sgt menenangkan dan sejuk mata memandang!!! Keep it up kak!!

faezahbabulkhanPasangan yg serasi..suka nya tgk fouziah mmg cantik brtudung.. Sya blum brkesempatan ke sana.. Tlg sampaikn hajat saya supaya dpt kesana n saya skuarga trlepas dr penganiayaan org.. Semoga dprmudahkn segala urusan fouziah n suami.. Aamiin

IKLAN

danurshoppeMuke sama Sgt.. Senyuman sama… Semua sama.. Hehehe… Moga diberi keberkatan yg baik mengharungi kehidupan,

boyogyAlhamdulillah, teruja melihat kamu berdua. Ayah & ibu saya baru berpeluang menunaikan Haji tahun ini. Syukur…

Sumber: IG fouziahgous