Putera sulung kepada pasangan pelakon terkenal, Hairul Azreen dan Hanis Zalikha iaitu Yusuf Iskandar, 6 tahun sekali lagi menarik perhatian ramai.

Terbaru, menerusi Instagram, theyusufiskandar memaparkan video riak wajah Yusuf menjalani ibadah puasa.

Ramai yang teruja melihat Yusuf telah besar dan mula berpuasa. Ada juga sebak melihat kesungguhan Yusuf berpuasa hingga kelihatan keletihan.

Yusuf terjaga Subuh tadi menangis, Daddy tanya why, dia jawab “I want to puasa, I want pahala”. Daddy terus bawak turun sahur and support dia the whole day. Yusuf satu hari nanti tengok video ni okay, your first day of puasa on your own will.

9 April 2022
Alhamdulillah good practice sayang.

“Acik Yang Nangis Ni.” Riak Wajah Yusuf Keletihan Berpuasa, Undang Sebak Warganet.

IKLAN

Warganet sebak

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada warganet yang mengagumi kesungguhan Yusuf.

Ada yang memuji hasil didikan Hanis dan suaminya Hairul Azreen. Malah ada juga sebak melihat kesungguhan Yusuf berpuasa seharian walaupun keletihan.

“Acik Yang Nangis Ni.” Riak Wajah Yusuf Keletihan Berpuasa, Undang Sebak Warganet.

“Acik Yang Nangis Ni.” Riak Wajah Yusuf Keletihan Berpuasa, Undang Sebak Warganet. “Acik Yang Nangis Ni.” Riak Wajah Yusuf Keletihan Berpuasa, Undang Sebak Warganet. “Acik Yang Nangis Ni.” Riak Wajah Yusuf Keletihan Berpuasa, Undang Sebak Warganet.

IKLAN

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

Keluarga Talk: PUASA MENDIDIK JIWA KELUARGA SAKINAH

Sepanjang bulan ramadan ini, selain mendidik anak-anak untuk berpuasa, ibu ayah juga boleh mengajar dan membetulkan ibadah lain anak-anak seperti solat, sedekah dan ibadah sunat lain. Jom ikuti perkongsian menarik dalam Keluarga Talk Puasa Mendidik Jiwa Keluarga Sakinah bersama panel, Pendakwah Bebas, Ustazah Nur Aqidah

Bintang Kecil: APA ITU NUZUL QURAN 

IKLAN

KELUARGA TALK: Nwan Shah Bin Mohd Dali Fakulti Ekonomi Dan Muamalat, Universiti Sains Islam Malaysia (USIM). Nak tahu formula mengurus belanjawan keluarga dengan sistematik? Ikuti Keluarga Talk kali ini dengan tajuk ‘ Ringgit Diurus Keluarga Lebih Tenang’ bersama panel Prof Madya Dr Nuradli Ridz

“Acik Yang Nangis Ni.” Riak Wajah Yusuf Keletihan Berpuasa, Undang Sebak Warganet.

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI