Kebahagiaan adalah perasaan yang berhak dimiliki semua orang. Siapa yang tak ingin bahagia? Tentu saja semua orang selalu inginkan kebahagiaan.

Kecundang rumahtangga pada perkahwinan yang pertama tidak bermakna tidak boleh bahagia. Begitulah situasi yang dilalui oleh pelakon Serina Redzuawan, 38.

Sebelum ini Serina pernah mendirikan rumah tangga dengan Gavin Edward O’luanaigh atau nama Islamnya Salahudin Ghafar pada 2010.

Hari ini, menerusi muat naik di Instagram miliknya Serina berkongsi berita gembira telah bergelar isteri kepada seorang anggota polis dikenali sebagai Aidid. Perkahwinan ini adalah yang kedua buat Serina.

IKLAN

Anak Datuk Redzuawan Ismail atau Chef Wan berkata, majlis pernikahannya itu dibuat secara tertutup dan bersyukur akhirnya dipertemukan dengan jodoh yang terbaik buatnya.

“Alhamdulillah Dia Lah Yang Terbaik Yang Allah Kirimkan Buatku Untuk Menjadi Imam Serta Khalifah Dalam Keluargaku.” Serina Redzuawan Pilih Pegawai Polis Pasangan Hidup. “Alhamdulillah Dia Lah Yang Terbaik Yang Allah Kirimkan Buatku Untuk Menjadi Imam Serta Khalifah Dalam Keluargaku.” Serina Redzuawan Pilih Pegawai Polis Pasangan Hidup.

IKLAN

Bismillahirahmanirahim, sempena hari jumaat penuh keberkatan, dengan penuh kesyukuran ke hadrat Allah SWT, Serina nak umumkan i dah selamat mendirikan masjid bersama Suami majlis nikah kami secara tertutup sahaja. Alhamdulillah diselesaikan yg wajib dahulu, benar jodoh pertemuan, ajal maut itu rahsia Allah, kita yg lahir di bumi semuanya dah tertulis di Kitab Loh Mahfuz,Alhamdulillah dia lah yg terbaik yg ALLAH kirimkan buatku untuk menjadi imam serta khalifah dalam keluargaku.Terima kasih Papa merestui perkahwinan kami, inshaAllah lepas raya kita buat kenduri doa selamat dan makan di restoran Papa ya. Terima kasih juga kepada keluarga serta sahabat yang tak putus beri Serina & Aidid semangat serta doa. “SAYANG TERIMA KASIH TERIMA I SEADANYA DAN KITA SALING MELENGKAPI KEKURANGAN MOGA MENDAPAT REDHA ALLAH SWT AMINN..

IKLAN

 

Sumber: serinaredzuawan