Kreativiti yang ada membantu ayah ini untuk menukar almari lama kepada yang baru, lebih kukuh dan terbuka. sesuai untuk kegunaan anak-anak yang tengah lasak.

Projek membuat open wardrobe oleh saudara Izat Akmal simple je tapi sesuai untuk meletakkan pakaian anak lelakinya.

IKLAN

Assalam semua..
projek pkp open wardrobe baju sekolah anak..
disebabkn budak laki ni dia lasak sikit sampai almari baju lama trcabut pintu, so diy sendiri yg lebih kukuh.

Material
besi hollow 1.5inci x 0.5inci
kayu hevea board
besi jaring diamond mesh

IKLAN
heveaboard
siap cat rangka
cat alas

nampak tegap, harap dpt la bertahan

Amik masa 2 hari untuk siap rangka, dan 1 hari untuk cat kering..
alhamdulillah, siap dan puas hati.

IKLAN
dah siap susun baju,walau sekolah lambat lg nk buka

#tukangdihatiisteri
#stayhome

Bila PKP ni, anak-anak kerjanya lapar je. Sekejap2 minta makan, mak pun letih nak melayan permintaan sorang-sorang! Tak payah risau, join je kelas buat roti bersama kami ni. Boleh buat stok untuk anak-anak makan! Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club