Bermacam-macam petua boleh kita amalkan untuk menurunkan atau mengawal berat badan. Selain tujuannya untuk menjaga kesihatan, memiliki berat badan ideal juga dapat menjadikan diri terlihat lebih menarik.

Jadi buat anda yang sedang berusaha untuk menurunkan berat badan dan mempunyai misi untuk langsing di Hari Raya nanti, masih tidak terlambat untuk anda amalkan petua yang dikongsikan oleh Halinarbi Abdullah ini.

Menurutnya, setelah amalkan seminggu minum air rendaman bawang putih, berat badannya berkurangan hingga 3kg! Sesuatu yang mengujakan dan bolehlah anda mencuba petua yang diamalkan.

Mana tahu rezeki anda serasi dengan petua ini dan dapatlah anda memiliki berat badan ideal yang diidamkan. Ini perkongsiannya.

Di sebab kan sis dah berjaya turun kan berat badan seminggu 3kg lebih sis share kan petua ni ye

IKLAN

Cara Penyediaan Air Rendaman Bawang Putih

-Ambil 3,4 ulas bawang putih di ketuk
-Masuk kan dalam air suam tutup dengan penutup biar udara dalam tak keluar udara luar pun tak masuk biar kan semalaman, minimun 6jam.
-Pagi bangun dengan perut kosong kita minum air rendaman bawang putih

IKLAN

Selain turun kan berat badan boleh jugak membantu menghilangkan Diabetes kalau selalu di menguna kan cara macam ini.

IKLAN

Sebab mama Lina pun tiap pagi minum air rendaman bawang putih dengan cara ini
banyak lagi kebaikan rendaman bawang putih selain DIABETES,Penyakit jantung,tekanan darah,flu dan sebagainya boleh research di YouTube dan Google.

(Petua dari Chef Ricardo)

Sumber : Halinarbi Abdullah

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club