Kehilangan orang tersayang pasti ada rindu yang sangat mendalam di dalam hati. Selain doa dititipkan untuk yang telah pergi sebagai tanda ingatan, lumrahnya juga akan turut menziarahi pusara.

Baru-baru ini Bunga Citra Lestari (BCL)  telah berkongsi beberapa keping gambar dimuat naik di instagramnya, menziarahi pusara arwah suaminya.

Buat follower Keluarga, sila guna kod promo KELGSP5 untuk pembelian British Polo Yuna Handbag Set dengan harga lebih murah hanya di GO SHOP 

 

Difahamkan kunjungan BCL bersama anak tungganya Noah Sinclair berserta ibu dan bapa mertuanya dari Malaysia ke pusara bagi mengubat rindu dan kebetulan juga pada hari terbut adalah merupakan hari ulang tahun kelahiran Allahyarham Ashraf Sinclair yang telah meninggalkan pada Februari 2019.

Anak BCL Pimpin Bacaan Yasin Di Pusara Ayahnya, Tarik Perhatian!

Oleh sebab itu, isterinya yang juga merupakan penyanyi popular Indonesia, Bunga Citra Lestari (BCL) telah memuat naik gambar allahyarham di Instagram dengan kapsyen menyatakan rasa rindunya terhadap Ashraf.

IKLAN

Selain itu, dia juga turut menyertakan gambar ketika menziarahi pusara Ashraf bersama ahli keluarganya termasuklah keluarga suaminya dari Malaysia.

Anak BCL Pimpin Bacaan Yasin Di Pusara Ayahnya, Tarik Perhatian!

Terlihat juga anak tunggalnya,  Noah Sinclair yang setia bersama ibu tersayang sambil memeluk bahu penyanyi itu ketika dia mulai sebak.

Paling mencuri tumpuan sudah tentu perkongsian daripada ibu Ashraf di Instagram apabila memaklumkan yang cucunya, Noah telah memimpin bacaan Yasin ketika di pusara allahyarham sewaktu mereka datang menziarahi.

Anak BCL Pimpin Bacaan Yasin Di Pusara Ayahnya, Tarik Perhatian!

IKLAN

Dalam posting Khadijah Abdul Rahman, dia memaklumkan yang mereka hadir ke Jakarta bersempena dengan hari lahir anak sulung mereka yang sudah tiada.

Mereka juga turut datang untuk bertemu dengan keluarga di Jakarta iaitu BCL serta cucu lelaki mereka. Tambahnya, dia begitu merindui Ashraf dan berdoa supaya anak lelakinya itu ditempatkan di Jannah.

Sumber : Ig @bclsinclair

ARTIKEL MENARIK : “Di Rumah Auto Jadi Bapak-bapak..”-Isteri Abam Bomba Viral Kongsi Rutin Suami,Tarik Perhatian!

Baca Ini Juga : Kematian Yang Dicemburui, Ustazah ‘Pergi’ Saat Majlis Khatam Al Quran Secara ‘Live’!

IKLAN

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Anak BCL Pimpin Bacaan Yasin Di Pusara Ayahnya, Tarik Perhatian!

 

 

 

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI