Mendapat tahu diri berbadan dua adalah momen yang cukup indah buat wanita bergelar isteri. Bagi penyanyi Nourul Wahab, keterujaan itu melebihi segala-galanya bila mana mengetahui dirinya berbadan dua.

Nourul atau Noorul Huda Abdul Wahab, 40, berkata dia memilih untuk berkongsi berita itu kerana ingin mengelakkan daripada salah faham.

“Pada mulanya saya segan nak beritahu mengenai kehamilan ini. Yelah, sebab sudah nak masuk anak keempat. Tak ada benda nak kongsi pun

“Terkesima tak tahu nak kata apa. Betapa besarnya kuasa Allah. Anak ke 4 pun dok rasa excited Sama macam anak first . Saya decided untuk kongsi Kan Rahmat allah ini dengan semua. .

“Doakan yang ini semanis @ayu_ace doakan juga ianya seorang perempuan. Andai itu yang terbaik buat kami, mohon Allah izinkan. Tapi jika sebaliknya pun, tak apa. 

IKLAN

“Hanya Allah yang maha mengetahui apa yang terbaik buat semua hambaNya,” tulis Nourul di kapsyen. 

View this post on Instagram

Terkesima tak tahu nak kata apa. Betapa besarnya kuasa Allah. Anak ke 4 pun dok rasa excited Sama macam anak first . Saya decided untuk kongsi Kan Rahmat allah ini dnegan semua. . Nanti bilik bersalin je lah tak boleh masuk ya. Tak boleh tengok. Kalau kita ornag putih pun, tak boleh tengok yang kena censored . Tak elok snagat aih Kan na . Doakan yang ini semanis @ayu_ace doakan juga ianya seorang perempuan. Andai itu yang terbaik buat kami, mohon Allah izinkan. Tapi jika sebaliknya pun, tak apa. . Niat di hati kalau perempuan nak namakan #isabella sebab minat dengan @aku.amysearch ??? . Kalau lelaki, haaaa kena bukak buku nama lah nampaknya hahahaa. Tak prepare! . Hanya Allah yang maha mengetahui apa yang terbaik buat semua hambaNya ?? . #deppfamily #thedepps #no4 #no3 #littledepp #littledeppinasia

A post shared by N O U R U L (@nouruldepp) on

IKLAN

Perkongsian penyanyi tersebut turut menggembirakan pengikutnya yuang turut menitipkan doa dan kata-kata semangat untuknya.

mrsarzimat Amin. Syukur… Jaga kandungan dan kesihatan ya kak nurul

iamjeerahmerali Alhamdulillah… Moga anak n mama sentiasa dipermudahkan, dilindungi dan dirahmati allah.

kiosk_kakda Aamiin2…..semoga dimakbulkan doa @nouruldepp dan dipermudahkan segala urusan dari mula hinggalah ke akhirnya…In shaaAllah…

suffiyah_ramadhani MashaaAllah @nouruldepp. Sy doakan kak diberikan kesihatan yg baik bersama anakanda yg sedang dikandung. Moga semuanya selamat dan membesar dgn sihat. InshaaAllah. Aamiin. Im so HAPPY for u!!!❤

yong_jia_hong Congratulations @nouruldepp semoga smuanya di prmudahkn.. Yg penting mama and Baby sihat… God bless you always ?❤

 

jaliahawang MashaaAllah..so sweet,semoga baby yg di kandungkan itu sihat dan menjadi anak yg bijak dunia dan Akhirat kelak… In syaa Allah..kk Leha Doakan semoga Nurul di beri kemudahan during melahirkan dan begiti jugak baby cute tu ye… Aamiin..

rienshah Alhamdulillah, seronok juga dgn berita baik ni.. Semoga lahirnya sihat dn boleh menjd umat Muhammad saw yg terbaik.. InnshaAllah. Aamiin @nouruldepp.

Sumber: IG nouruldepp