Untuk ibu-ibu yang nak cuba ayam goreng berempah yang simple tapi sedap boleh cuba resipi yang dikongsikan puan Nurbaizura Sani Selamat mencuba!

Resipi Ayam Rempah 3 Bahan
Kakzura suka gilerr masak ayam ni sbb apa tau dah la mudah, ayam pulak bila goreng jadi moist dan lembut. Korang jangan cakap resipi mudah tu tak sedap tau! Kadang yang simple lagi power dari yang complicated tu.

IKLAN
IKLAN

Bahan-bahan:
Serbuk kunyit
Garam
Serbuk cili brand babas (jgn pakai brand lain tak sedap )
Cara membuat:
Gaul semua tu goreng macam biasa, jangan terlalu garing. Makan dengan gulai kakwok sedappp
Selamat mencuba.