Beruntungnya anak ini! Kelahirannya dilimpahi dengan kemewahan. Salah satu menarik perhatian apabila mandi tubnya dengan susu dan madu!

Bahkan kanak-kanak termanja dunia kerana dilimpahi dengan barangan mewah, meraih perhatian apabila dihadiahkan pakaian berjenama, percutian serta pelbagai alat permainan mahal sempena Krismas lalu.

Artikel Berkaitan: “Don’t tell them. Show them.” Faizal Tahir Kongsi Didik Anak Solat. Kecil-Kecil Dah Pandai, Sejuk Perut Ibu Mengandung Kan!

Artikel Berkaitan: “Ajar Anak Disiplin Kena Konsisten.” Cara Johan & Ozlynn Didik Anak, Wajib Baca Al-Quran Lepas Solat Subuh!

 

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

Baru 2 Tahun Dah Pakai Baju Harga Ribuan Ringgit, Mandipun Dengan Susu Madu!

Jareem yang berusia dua tahun, dihadiahkan pakaian berjenama, Burberry bernilai 348.88 Pound Sterling (RM1,852.31), penginapan di rumah musim sejuk, kereta api tunggangan, mainan dinosaur, gelang emas, basikal dan kucing robotik.

IKLAN

Ibunya, Kasey Akram menuruti permintaan Jareem untuk melihat seekor ikan lumba-lumba sebenar dengan membawanya bercuti ke Kepulauan Canary.

Ibu kepada dua anak itu menabung sejak Mei lalu perbelanjaan besar anaknya itu.

“Ramai keluarga saya tidak menyambut Krismas jadi ini hanya untuk Jareem.

“Dia ada 33 stokin untuk diisi dan saya ada banyak hadiah,” kata surirumah sepenuh masa itu kepada Metro seperti dilaporkan NDTV.

IKLAN

Kehidupan harian kanak-kanak itu juga dilimpahi kemewahan apabila ibunya membelikannya puting pejal emas bernilai AS$1,200 (RM5, 142.60) di mulutnya dan gelang bertatahkan berlian bernilai AS$1,100 (RM4,714.05) di pergelangan tangannya, lapor New York Post.

“Apa yang Jareem mahu dia dapat.

“Sepasang kasut terakhir yang saya beli sendiri ialah selipar Primark AS$1.21 (RM5.19) tetapi pada hari sama, saya membelikannya Gucci (sneakers),” kata bekas model dari Sheffield , Yorkshire Selatan ini.

Kanak-kanak itu juga sering kelihatan memakai rantai Versace bernilai AS$900 (RM3,856.95).

Malah, Kasey turut memandikan Jareem dalam tab susu dan madu beberapa kali dalam seminggu.

IKLAN

Sumber: Harian Metro

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Baru 2 Tahun Dah Pakai Baju Harga Ribuan Ringgit, Mandipun Dengan Susu Madu!

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI