Sehati sejiwa  dalam banyak perkara terutama melibatkan anak-anak dan keluarga, tidak sangka  dua wanita ini boleh jatuh sakit pun sama-sama.

Terbaru, Memey Suhaiza dikatakan mengalami keracunan makanan tetapi dibenarkan pulang. Lain pula dengan Abby Abadi ditahan di wad atas sebab yang sama iaitu keracunan makan dengan demam panas.

Perkara itu dikongsikan oleh Norman menerusi laman instagramnya. Di dalam catatannya, Norman meminta agar dapat mendoakan Memey dan Abby cepat sembuh dan sempat menasihati agar masing-masing menjaga kesihatan dengan keadaan cuaca yang tidak menentu.

View this post on Instagram

Syafakillah to both of them mummy @memeysuhaiza mama @abby_abadi112 .Tak tau la dua2 merayap mana,salah makan kena food poisoning,dua2 muntah + cir bir serentak.Cuma mamanya kena admitted sbb high fever,mummy tak admit tp kena jaga2 jugak . . Mohon doakan dua2 mama & mummy kpd anak2 kitaorang ni diberi kesembuhan ye.Payah wooo takde diorang ni nak urus kerja,nak urus anak bagai…patah segala kaki,tangan,sayap semua…phewhhh . . My sincere advice kpd sahabat2 diluar sana,jaga kesihatan elok2 ye..cuaca skrg pun tak menentu,makan pun tgk tahap kebersihan tempat yg kita nak makan tu,paling penting sentiasa berdoa mohon perlindungan dari Allah s.w.t ye??❤️ . . @Regrann from @abby_abadi112 – Terima Kasihhhh datang ziarah ? Maknya @memeysuhaiza @normanhakim_786 @mikayladelishahakim . Alhamdullillah Memey pun sihat dah. Samalah dgn kita. Sikit lagii tinggal saki baki je ni hihi ? . Doakan esok kita keluar k. Sbb 13hb kita ada kerja sesama kan hehe.. jumpa nnti ? . . (Recap)Ps: Shopping bersama, makan bersama, marilah kita duduk hospital bersama2 juga ?

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786) on

IKLAN

Rata-rata peminat mendoakan kedua-duanya cepat sembuh.

IKLAN

peejbakar Semoga kedua-dua @abby_abadi112 & @memeysuhaizacepat sembuh, in shaa Allah ??❤️❤️

eusz_nur Allahuakbar.. Happy tgk famili besar mereka??.. Semoga Allah beri kebahagiaan di dunia dan akhirat… Semoga famili mereka ini jd contoh kepada yg lain.. Kebahagiaan akan dtg bila Kita letak Allah num 1 dlm segalanya.. Semoga cepat smbuh untuk mereka berdua…

nusyaisma comel je dua2 ??? Moga cepat sembuh mama @abby_abadi112& mummy @memeysuhaiza , amin. Kita yang senyum sorang2 tgk pic & vid ni.?

shuhaiza_zareef Suka tgk dgn ukhwah mereka…. semoga cpt sihat dua2.

kakmarry ??lawak ar oman @normanhakim_786 kata dua2 merayap mana makan apa ntah…terlepas dr rumah ler ni…? baru tau eh oman bini xsihat huru hara sekejap…apa2pun didoakan yebby n memey sembuh segera..

hariantisatin Speedy recovery mama @abby_abadi112 mummy @memeysuhaiza..suka tgk family ni. Sejuk mata memandang.

kekaboochantique Moga diberi kesembuhan buat kedua-duanya. Amin…

thomasnfriendsmerchandise @normanhakim_786 Kami doakan anda sekeluarga lekas sembuh..Utk meneruskan aktiviti seharian spt sediakala..Amin ??

Sumber: IG normanhakim_786