Dato’ Dr Sheikh Muszaphar sememangnya ikon bapa yang cukup ideal. Apa tidaknya, kejayaan membentuk dan mendidik anak-anaknya sehingga berjaya menjadi sumber inspirasi buat ibu bapa yang lain.

Apa sahaja yang beliau praktikkan untuk anak-anak pasti menjadi. Itu yang membuatkan ramai kagum dengan semangat dan juga kerajinannya terutama dalam melayan anak-anaknya juga dipuji.

Dalam perkongsian terbaru, suami kesayangan Datin Dr Halina dilihat sedang memakaikan tudung kepada anak keduanya, Tasha.

Akui Sheikh Muszaphar sendiri, apabila memiliki anak perempuan, si ayah kena belajar benda-benda simple sebegini termasuklah mengikat rambut, mekap dan juga  memakaikan tudung. Kerana ini semua akan membuatkan anak-anak perempuan gembira.

Video – Tasha
When you have daughters , you need to learn all the small things … like
Playing makeup
Making a doll house
Tying a pony hair
Putting hijab included
It’s what makes the girls happy
Things that you don’t do with Boys .
Good Morning Everyone
Love As Always

Apa yang melucukan, walaupun belum nampak mahir, namun ada  warganet yang memuji ayah kepada enam cahaya mata ini sudah nampak peningkatan berbanding ketika memakaikan anak sulungnya,  Bella tudung sebelum ini.

Perkongsian angkasawan Negara itu mendapat pelabgai reaksi. Ada yang terharu dan tak kurang yang memuji cara Sheikh Muszaphar dalam membesarkan anak-anaknya.

dapurkaknim This put me in tears. So sweeeetttttt. U r such a doting father Dato 😍
noor_alhilal Dr dh improve alot ya. Dlu bella smpai terkeluar rambut 😂
que.qausar Just like my dad. ❤️ don’t even care how my tudung is or anak tdung as long as ttp rmbut. 😂 he said am still looking good in his eyes no matter how disaster my tudung. but yet i love the moments.
hidhudhud Dr sheikh ni 1 saya nk puji lama dah..bila start having family, you dedicate your life dengan family kaw² betul…mmg terbaik la…
_hafiezaaa.nrzli I hope my future partner will be like you. And ofc I’ll do my best to be the best too! In sha Allah
siti5684 Nanti bila tba masa nak kahwin, Daddy dia yg akan lebih emo nak melepaskan anak kepada orang lain sbb she is the first born😂
aziezafiraa Small things macam ni la yang anak2 akan ingat bila diorang besar nanti❤️

ARTIKEL MENARIK: “Allah Sangat Baik Dengan El, Allah Izinkan. Syukur Alhamdulillah.” Elfira Dedah Jantina Anak, Bakal Timang Bayi Perempuan!

ARTIKEL POPULAR: “Babah Cakap Rupa Ayyash Macam Ibu.” Kandungan 29 Minggu Terpaksa Czer Air Ketuban Kering, Ibu Ni Reda Anak ‘Pergi’

IKLAN

“Berjaya Mahramkan Musa. Dia Power.” Dah 3 Bulan Mizz Nina Masih Susukan Bayi Angkatnya, Pakar Laktasi Ni Kongsi Cerita!

BACA INI JUGA : ”Lawanya Adik. Anak Ramai, Badan Maintain Je.” Che Ta Kongsi Gambar Keluarga, Warganet Puji Nampak Sebaya Tak Makan Usia!


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

IKLAN

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy
#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara