Sempena ulang tahun kelahiran Aliff Aziz baru-baru ini, Bella berkongsi satu bingkisan ucapan yang sangat ‘sweet’ sehingga mengundang perhatian.

Umum mengetahui, perjalanan rumahtangga pasangan ini penuh liku dan cabaran. Namun berkat sabar dan kasih sayang tidak berbelah bahagi seorang isteri, mereka kembali menyulam bahagia bersama.

Tutup matamu. Bayangkan aku Apakah ada cinta seperti diriku. Tabah kau ada. Firasat berkata. Aku berani membuktikan dengan cinta. Aku tercipta. Layak bagai Hawa. Temani Adam di dunia?. Happy belated birthday, dear hubby!

Biarpun sebelum ini mereka diduga dengan ujian yang cukup hebat, namun Itu tidak sesekali membuatkan kasih sayang Bella terhadap Aliff berkurangan.

Bahkan akui ibu kepada sepasang cahaya mata ini, dia akan sentiasa memimpin tangan Aliff dan mencipta banyak memori bersama.

No matter how much old we get I won’t stop loving you.

I’ll always hold your hand and get old together, making memories. No one can be a perfect husband, but you are the closest that any man can be. My love for you is infinite, immeasurable and interminable. It will be the same even when you are 100 years old💚 Semoga hubby dipanjangkan umur, dilimpahkan lagi rezeki dan sentiasa dilindungi-Nya InshaAllah..

Jujur mengakui tiada seorang pun suami yang ‘perfect’ Di Dalam dunia ini, namun suaminya itu boleh berusaha ke arah kebaikan. Sebagai isteri, dia turut mendoakan suaminya dipanjangkan umur, dilimpahkan lagi rezeki dan sentiasa dilindungi-Nya InshaAllah.

Bella juga mengakui suaminya tidak mengharapkan apa-apa hadiah sempena hari lahirnya kali ini.

“Tanya dia nak hadiah apa. Lepas tu dia cakap tak nak hadiah jangan susah-susah so Bella macam alahai baiknya tapi kan terus teringat hadiah PS5 tahun lepas pun masih tak disentuh dalam almari patutlah pun mesti rasa bersalah kan.

Pasangan sama cantik sama padan ini kini sedang mengerjakan ibadah umrah. Menerusi beberapa perkongsian,mereka turut merakam beberapa foto bersama ketika berada di Jabal Al- Rahmah.

Sumber:

IKLAN

ARTIKEL MENARIK: “Like Father Like Daughter. Mata & Senyum Tu Seiras Betul.” Wajah Anak Perempuan Copy Paste Arwah Hani Mohsin Raih Perhatian!

ARTIKEL POPULAR: “Dia Takkan Ganggu Anda Lagi.” Jiran Kurang Senang Anak Autisme Bising, Keluarga Adam Akur Kontrak Rumah Sewa Tak Diperbaharui!

“Percutian Singkat Tapi Bermakna, Peluk Cium Anak Sendiri.” 2 Biji Kek Jadi Perhatian, Ibu Dr Amalina Syukur Kejutan Menjadi!

BACA INI JUGA : “Patut Berseri Lain Macam, Tahniah Bonda. Allah Atur Elok.” Nampak Pregnancy Test, Warganet Teka Intan Saleh Hamil!

IKLAN

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy
#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara