Tahun ini pasti meninggalkan sejarah buat anak-anak kerana buat pertama kalinya mereka terpaksa menjalani Sesi pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PdPR).

Pelbagai telatah dan gaya dikongsikan ibu bapa pada hari pertama anak-anak mereka berbuat demikian menerusi media sosial.

Selebriti juga tidak ketinggalan berkongsi momen tersebut.

Menerusi instagramnya, Hanis Zalikha memuat naik sekeping gambar anak sulungnya, Yusuf Iskandar sedang menjalani sesi pembelajaran.

Yusuf Iskandar, first day of (online) school at home, 2021.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha)

Demikian kapsyen yang dimuat naik oleh Hanis. Dilihat Yusuf berada di sudut dalam biliknya yang lengkap dengan kerusi, meja dan pelbagai bahan bacaan.

Cukup menarik, nampak kemas dan tersusun rapi. Rata-rata warganet teruja melihat bilik Yusuf yang pada anggapan mereka tidak ubah seperti berada di dalam perpustakaan.

IKLAN

Cantiknya bilik Yusuf 

hairulazreenAnak kita dah sekolah 🥲
fouziahgous Cantiknya bilik yusuf😍
elizadsharifuddin Loveee mommy 😍😍😍
schaalyahya Ni school ni 😍
acheykintangkintungBangga💪💪💪 tahniah korang
dianadanielleb I love his roooooom

Bahkan, ada yang meminta Hanis untuk membuat house tour kerana ingin melihat sendiri dekorasi di dalam kediaman pasangan muda ini.

Haniz pls buat home tour..ur deco selalu superb n jd inspiration pd I..tq🙏
Boleh tak hanis buat house tour…teringin sngt nak tgk😍😍😍😍
Besarnya bilik yusuf mcm library!
Kita ni bersabar jee tunggu keknis buat home tour 🙈😍
Best nyer sudut tu.Dah cam library.Good luck genius boy Yusuf😍
Suasana macam sekolah
Suasana cam kat sekolah 😊
Comel nye dia duduk di sudut itu.. belajar online. Lawala library kat rumah tu😘👍
Besaenyee bilik yusuf..buat house tour..sukaa tgka hasil deco haniszalikha 😍
Sumber: haniszalikha 
Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club