Setiap ibu mahukan yang terbaik untuk anak-anak, demikian juga dengan pelakon cantik manis Elfira Loy.

Usai mendirikan rumahtangga, kehidupannya lebih kepada keluarga lebih-lebih lagi selepas lahirnya anak sulung mereka, Muhamad Rayyan Khalaf yang kini sudah memasuki usia tiga tahun.

Akui isteri kesayangan faris Khairul Anuar ini lagi, dia tidak menyangka dalam tempoh kelahiran anaknya sehingga kini, dia mampu menguruskan segalanya sendirian tanpa ada pembantu rumah.

“Too cute not to post. Dia kini sudah  tiga tahun, kejap je dah besar. Alhamdulillah sepanjang 3 tahun ni kami survived walaupun tanpa pembantu. Saya tak tahu macam mana saya lakukan tapi berjaya survived!

Tambah Elfira lagi, dalam membesarkan anak dan menguruskan keluarga, perkara paling penting adalah pengurusan masa.

“Apabila ada anak, perkara paling penting yang perlu anda lakukan adalah kena tahu macam mana nak uruskan masa. Sebab itu, rutin akan membuatkan hidup anda lebih mudah,” ungkap Elfira lagi menerusi kapsyen yang dimuat naik bersama sekeping gambar rayyan.

Perkongsian Elfira mendapat respond daripada peminatnya, rata-rata memujinya yang berjaya membesarkan anak tanpa pembantu.

IKLAN
jasryn.jasme U can do it. I have three without helper🙌👏👏
sya_aesya great job…im pun 2year besarkn anak without husband(work oversea) n no helper…enjoy with kids❤️
lassijuice Wah kejap jer masa berlalu
annonabirdsnest.rawang Eeii comel sgt niiiii
aniskkamila_ nak g mana bawah dainesor tu 😂
dhiya_ellyza Hishhh paling gewam budak nsem boi cutie pie nieh ❤️
az_vee8691 Cute n clever boy rayyan ❤️

Sumber: elfiraloy


ARTIKEL MENARIK: “Daripada 7.8 Billion Manusia, Kamu Bertakhta Di Hati.” Aksi Malu-Malu Heliza Bikin Terhibur, Sweetnya Ucapan Suami

ARTIKEL POPULAR: “Ditanya Nak Hadiah Apa, Saya Cuma Nak DOA.” Suami Dedah Sebab Pilih Heliza, Resepsi Dihadiri Ilmuan, Alunan Al-Quran & Tazkirah

IKLAN

“Selepas 35 Tahun, Bertemu Jua Pemilik Tulang Rusuk.” Mas Kahwin Senaskhah Al-Quran, Heliza Helmi Selamat Bergelar Isteri


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Mesti korang teringat kartun-kartun zaman dahulu? Siapa yang selalu terpacak depan TV mesti tahu banyak kartun. Berapa banyak agaknya yang adik-adik BK kita ni tahu pasal kartun popular tahun 90-an dan awal 2000. Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy
#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara