Sepanjang Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini, pastinya anak-anak yang paling suka kan. Tak perlu ke sekolah dan menghabiskan masa di rumah sahaja.

Tetapi jangan seronok dulu, ada pelbagai kerja rumah yang diberikan oleh guru melalui pembelajaran online dengan pemantauan oleh ibu bapa.

Bagi ibu bernama Ashikin Majid ini, dia menggunakan kaedah jadual harian kuarantin kepada anak-anaknya.

Jika ibu-ibu nak cuba praktikkan bolehlah lihat di sini, moga bermanfaat.

Dah  dua minggu kuarantin…Kak Kin biakan je anak2 main..seronok dieorg…gado, saling menyayangi, caring… wah indah..
.
start semalam Kak Kin sediakan jadual kuarantin…Bila ibu bertukar jadi guru…memang singa jela.

Tahniah ibu2 yg dikuarantin kan

#alhamdulillah #covid #kuarantin

IKLAN

 

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

IKLAN

Sedar tak sedar, bulan depan dah masuk bulan Ogos tau, bulan Kemerdekaan Malaysia!

Sebagai rakyat yang cintakan tanah air, mesti anda ada cara tersendiri nak eskpresikan rasa cinta dan bangga menjadi Anak Malaysia kan? Betul tak?!

Ehhh jangan cakap kat sini, simpan idea anda tu dan hantarkan kepada kami dengan menyertai Virtual Himpunan Saya Anak Malaysia!

Nak tahu caranya? Senang je! Layari je laman web  https://toko.ideaktiv.com/product/virtual-himpunan-saya-anak-malaysia/ , baca syarat kelayakan dan jangan lupa untuk berdaftar di sana ya! Sebarang soalan boleh ajukan di nombor yang tertera di poster