Famili Johan Raja Lawak sememangnya sentiasa menjadi perhatian netizen. Keletah anak-anak mereka sentiasa mencuri tumpuan.

Malah, setiap kali isterinya, Ozlynn Wati memuat naik perkongsian, pasti ada sahaja yang mendapat perhatian dan komen dari netizen.

Terbaru, Ozlyn berkongsi kisah anak-anak yang menjadi ‘penghalang’ setiap kali dia dan Johan ingin berdua-duaan. Ada sahaja karenah mereka termasuklah mengetuk pintu bilik.

“Bila ko nak melepak berdua kat umah.. takkan berjaya sebab hanya 5 minit saja ko akan merasa.. selebihnyaaaaaaaaaaaaaaa sume akan menempel😒 nape eh..

“Anak-anak korang pon sama ke akan selit bila tengok kita somi isteri duk sebelah2…? Normal kan?? Baru masuk bilik terus datang ketuk.. papaaaaaaa oo papaaa.. boleh masok?? 🤣

View this post on Instagram

Semlm dia ajak dating berdua.. dia belanja kita g spa.. suweettt x?? Ada masa bila dia sian kat kita dia akan masak.. dia serba boleh, kelulusan tahan maki..🤣🤣 sb dia nih bkn kaki gaduh.. korg ckp apa pon dia buat pekak telinga. Sb tu dia x layan cemuhan org.. sb dia tau apa dia buat.. dan sb tu jugak dia berjaya.. sb keSABARan dia power bhaiiii!! Dia pandai buat keje umah walaupon kdg kena petir dr aku dulu baru gerak.. eh dia ngan anak2 sama naik.. tp paling penting dia pandai semua benda.. jaga isteri, jaga anak, jaga abah, popo dgn mak.. pandai basuh baju guna tgn, pandai bersukan, pandai makan.. pandai masak.. x caya cer tgk video blkg tuh dia masak.. tp tu sume bkn lah keutamaan aku nk bercerita pasal dia.. cerita utama nya semlm dia belanja aku g SPA, g beli EarPods tp TIME BAYAR GUNA KAD AKU.. ermmm dan aku turutkan.. mcm kena pukau la aku semlm siakkk!!! Skrg nih pls bg idea mcm mane nak dpt balik duit aku tuh… plsss guyssss help me😂😂🤣🤣 #jaga2dgnorgmukabaiknih PLS SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL JOZLYNNHANANIA UTK TGK VIDEO MASAKAN PENOH DR PAPA JO

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

Luahan Ozlyn turut mendapat reaksi daripada netizen.

rosmanimurlida Yer begitu la….nnt kita mesti merindui tis moment….ble seme da besa panjg….

miszzurin Haahaaaa… nnt kte dh tua2 diorg semua dh besar2 pasti rasa sunyii kan..

syafiqahkamar Dia takleh sorang start. Sorang msuk bilik mak ayah. Semua masuk

naturalremediesmalaysia Mmg pon😅😅😅 kang nk honeymoon berdua, xsampai hati.. Kalau berjalan2 pon mesti anak2 ikut skali.

Suka menempel dengan mak ayah

aisyahkahr_ Sebab kami sebagai anak rasa itu adalah saat yang sesuai untuk berkumpul/bermanja dengan bonda ayahanda🤣 saya yg umur 21 tahun ni pun akan turut menempel bila nampak bonda ayahanda sy tgh relax/2 lepak

themiaelina 😅normal..lg2 kalo ibunya masuk bilik dulu..toleh2 semua ddk atas katil.

siti_beidah @jozlynnhanania klu sy xsmp 5minit dpt bdua2an anak2 akan take over dah.

norjulaida hahahahaha adoiii mmg la kan diorg ni… jgn ckp dlm blk, dok la memana ad je yg menyelit

Malah ada yang turut berkongsi pengalaman sendiri.

daiyern_d Mmg pon… Segala mainan bayblade duk bentang dlm bilik tidur ibu.. Yg girl nya duk angkut mainan masak2 bagai… Fuhhh.. Meriah bukan?

hanigjon Hahaha..sama lah kita..suami siap cakap kat anak2..ayah sewa 1 rumah bukan 1 bilik 😂😂

lelaaliee Kita pun sama…anak yg kecik 4thn jeles nau sampai ckp suami kite pakwe dia…suami pun jenis yg kuat menyakat anak..kdg tgh tgk tv Tiber suami dtg ddk sebelah pegang tgn Kita Tiber ckp ayah syg kt mama …mula la si kecik Tu menangis…

nrdiyanna Hahahhahaaha kami adik beradik memang pantang kalau ibu ayah kami duduk bilik. Kami pun mengikut semua. Sorang sorang akan masuk bilik pastu berkerumun mcm ibu keladi, sampai ayah pun halau keluar dari bilik hahahhahahah.

mya_majidofficial Hahaha..ye kak..memg btul..kitorg y bsr3 ni pun still menempek lg ngn papa mama..smpi papa ckp..mcm ank kucing daa..hahahah

junysyazwani I da umor 30+ pn melepet ngn abah mama lg… sbb tggl i sorg je kt umah ni tggl… yg lain dok jauh… hihihi

Sumber: ig jozlynnhanania

Tinggalkan Komen