Sejak dahulu lagi, Datuk Dr Sheikh Muszaphar sering berkongsi tip kekeluargaan selain memuat naik aktiviti anak-anak nya.

 

Meninjau ke akaun Instagram Dr Sheikh,  kelihatan satu gambar anak perempuannya,  Emelia memakai tudung telah dimuatnaik pada pagi jumaat untuk tatapan peminat.

Perkongsian ini telah meraih perhatian ramai kerana Emelia kelihatan comel menggayakan hijab rona pink polos.

Belian barangan murah di SINI

Ditambah lagi dengan tudung yang disarungkan Emelia yang kelihatan comel dengan adanya ikatan reben di atasnya.

Cuci mata di SINI

Emelia baru berusia lima bulan dan ramai yang mengatakan raut wajahnya saling tak tumpah seperti mummynya, iaitu Dr Harlina.

Barangan menarik di SINI

kyriawanie Dr Halina junior!
rosehrzh Looks like Dr. Halina
norzaidiyahsidek Emelia is dr halina ‘s junior…… So cute
iamnanamariyam Copypaste mommy❤️
ctnbaya Sebijik muka dr harlina😍😍😍😍
mama_sofiah Pakai tudung ya si comel. Gaya gini rupa sgt2 mummy. ni

IKLAN

Emelia dikurniakan sepasang mata yang cantik dan ramai yang suka melihat perkongsian Emelia dan abang kembarnya di Instagram.

Pembelian murah di SINI

IKLAN

Tidak sekadar itu sahaja, pasangan ideal ini  juga tidak menggunakan bantuan pembantu rumah dalam menguruskan anak-anak. Sebaliknya mereka lebih selesa melakukan sendiri sejak dahulu lagi.

Seperti yang diketahui, Dr Sheikh suka berkongsi kisah anak-anaknya dan rajin menjawab pelbagai soalan dari peminat berkenaan ilmu kekeluargaan selain kesihatan anak di media sosialnya itu.

wanny_azizan Doc, betul ke org cakap kalau nak anak cantik2 or handsome kene tengok selalu pic org yg cantik,handsome masa tg pregnant?? Org kata ni terkenan gitu
sharifahipah Dr, agak awal bg duduk, x effect posture badan ke…..just curious
drsheikhmuszaphar @sharifahipah make sure the babies back and neck is already strong enough …
umirakassim Dr, is it okay if baby tidur meniarap? My baby is 5months old
drsheikhmuszaphar @umirakassim 5 months boleh since already has neck control …
aida_kitapengyu As salam doc… Reward system to the kid after doing something good, really help the kid? Did u practice it?
drsheikhmuszaphar @aida_kitapengyu Not a good idea . Our reward is hugs & kisses to the kids

Sumber: drsheikhmuszaphar

Banyak barangan menarik di SINI

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club