Perancangan Shakilla Khoriri untuk menyambut hari lahir anaknya terbantut gara-gara si kecil disahkan positif Covid-19. Begitupun, aktres  ini tidak ralat, sebaliknya menganggap ada hikmah disebalik apa yang berlaku.

Siapa sangka rupanya Ameena dapat meraikan detik istimewa itu bersama dengan kedua-dua ibu bapanya.

“Cancel Invite Kawan, Allah Nak Bagi Rai Bertiga.” Hikmah Covid-19, Shakilla Khoriri & Fizi Ali Sambut Hari Lahir Anak Bersama“Jari kebas tak habis-habis dengan melecet lagi dok ikat & tiup balloon malam semalam sampai 3 pagi punya nak set up Deco Birthday untuk Ameena hari ni.

Kepala pening tak cukup tidur.

“Cancel Invite Kawan, Allah Nak Bagi Rai Bertiga.” Hikmah Covid-19, Shakilla Khoriri & Fizi Ali Sambut Hari Lahir Anak Bersama“Walaupun tak berapa OK tapi kena OK sebab Hari Dia. 🤍

Alhamdulillah semuanya berjalan lancar walaupun aku dah terkangkang buat semua benda dengan birthday girl lately nak berdukung tak pasal-pasal sesaje 🥴

Happy 3rd Birthday Nyawaku @ameenasofia_ 🤍

“Lain sikit tahun ni. ( Lain banyak sebenarnya) tapi i janji i akan buat you happy bukan pada hari you tapi setiap hari setiap saat sebab you nyawa i. Birthday event you yang sepatutnya i akan invite all your friends semua cancel sebab Allah nak bagi kita celebrate bertiga.

“Cancel Invite Kawan, Allah Nak Bagi Rai Bertiga.” Hikmah Covid-19, Shakilla Khoriri & Fizi Ali Sambut Hari Lahir Anak Bersama
“Sebab tu Allah bagi kita sakit sikit. Tapi i tahu you happy sebab memang you nak tengok DUA-DUA kan.

IKLAN

“Semoga you kuat dan semoga jadi manusia yang baik. Baik dari dalam dan luar. Jadi manusia yang ramai orang sayang.

“Cancel Invite Kawan, Allah Nak Bagi Rai Bertiga.” Hikmah Covid-19, Shakilla Khoriri & Fizi Ali Sambut Hari Lahir Anak Bersama
“Ramai orang akan ikut kebaikan yang you tunjuk kan. Insyallah.
You anak solehan dan anak yang akan buat Umi & Daddy bangga nanti.

“Cancel Invite Kawan, Allah Nak Bagi Rai Bertiga.” Hikmah Covid-19, Shakilla Khoriri & Fizi Ali Sambut Hari Lahir Anak BersamaTurut berkongsi luahan sama buat puterinya, Fizi Ali menerusi laman instagramnya melahirkan rasa bersyukur kerana dapat melepaskan rindu terhadap anak kesayangannya setelah sekian lama diuji wabak Covid-19.

Bukan itu sahaja, penyampai radio Suria FM ini juga berterima kasih kepada bekas isterinya kerana sudi mengajaknya untuk raikan moment berharga tersebut sebagai sebuah keluarga yang harmoni.

IKLAN

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata melahirkan rata terharu dan sebak melihat perhubungan antara mereka yang baik demi si kecil.

Tak kurang yang mendoakan semoga hubungan kembali bercantum.

iera_holla happy nya bila slide yg gambar ke 2 ,tengok2 fizi ada skali..moga jodoh u all akan bercamtum balik..doa sangat sangat…nk u all mcm dlu balik..
yaniyzkhalid alhamdulilh…..masuk abuk lak mata ni, so happy tengk meena sbb mimi ngn daddy dia ada mase birthday dia. betul la tu xde ape yg anak kecik tu nak selain mak n ayah dia ada mase hari gembira dia. HAPPY BIRTHDAY AMEENA SOFIA 💐💐💐💐💐💐
akrimymaswa Kenapa air mata saya keluar 😢.. moga kembali bersama ❤️
cintapuspa_mhs Happy birthday Ameena Sofia….semoga dberi kesihatan berterusan…jadi ansk yg baik…solehah…berbudi pekerti..hormat orang. yg sentiasa kuat dn boleh membanggakn semua orang…always be cute…be smart n beautiful girl 💟💟💟💟😘😘😘😘🎂🎂🎂🌼🌼🌼🌼🌼🎉🎉🎉🎉🎉
cikdirah Happy family 🤎 allah letak kan kekurangan & kelebihan dlm diri masing2 utk saling melengkapi…Ya allah..Kau lengkapkan lah kembali keluarga ini,agar anak kecil itu dpt kasih syg yg berterusan dari ayah & ibu nya…aaminn 🤲 Happy bday ameena 🥳🥳

 

Sumber: shakillakhoriri


ARTIKEL MENARIK: “Allah Sangat Baik Dengan El, Allah Izinkan. Syukur Alhamdulillah.” Elfira Dedah Jantina Anak, Bakal Timang Bayi Perempuan!

ARTIKEL POPULAR: “Babah Cakap Rupa Ayyash Macam Ibu.” Kandungan 29 Minggu Terpaksa Czer Air Ketuban Kering, Ibu Ni Reda Anak ‘Pergi’

IKLAN

“Berjaya Mahramkan Musa. Dia Power.” Dah 3 Bulan Mizz Nina Masih Susukan Bayi Angkatnya, Pakar Laktasi Ni Kongsi Cerita!

BACA INI JUGA : ”Lawanya Adik. Anak Ramai, Badan Maintain Je.” Che Ta Kongsi Gambar Keluarga, Warganet Puji Nampak Sebaya Tak Makan Usia!


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy
#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara