Kalau sudah namanya stor, pasti kita boleh bayangkan bagaimana situasi di dalamnya kan. Apabila nak mencari sesuatu barang memang pening terutama bagi yang tak suka susun barang mengikut jenisnya.

Semuanya dilonggokkan dan apabila nak guna baru cari. Tak ramai yang suka menyusun atur barangan di dalam stor. Selain tiada masa, barangan yang banyak juga menyukarkan untuk kita berbuat demikian.

Tetapi sebenarnya ia tidak mendatangkan kesulitan andai anda bijak dan kreatif. Seperti mana yang dikongsikan oleh Lyna Amran yang menunjukkan bagaimana dia mendekorasi stor bawah tangga rumahnya dengan cara yang mudah tapi sedap mata memandang.

Barangan dilabel memudahkan untuk mencari apabila mahu digunakan.

just nak share idea cara saya deko stor bawah tangga rumah…projek PKP kali ini…..idea nak men ‘tamankan’ setor dah lama terfikir cuma masa PKP ini baru ada masa merealisasikan nya.

IKLAN

Rumput dan beberapa hiasan lain mencantikkan ruang yang ada.

Simple tapi praktikal ruang ini.

IKLAN

Walaupun hanya setor tak salahkan kita mendeko dan membuat susun atur untuk memudahkan proses kita mencari barang di samping bila buka pintu setor nak sedap mata memandang.

#projekdekostor #rumahkusyurgaku

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club
Jom cuci mata barangan menarik DI SINI

Bila PKP ni, anak-anak kerjanya lapar je. Sekejap2 minta makan, mak pun letih nak melayan permintaan sorang-sorang! Tak payah risau, join je kelas buat roti bersama kami ni. Boleh buat stok untuk anak-anak makan! Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520