Siapa yang tak kenal dengan keluarga  pasangan selebriti Hairul Azreen dan Hanis Zalikha sertanya anaknya,  Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah yang sentiasa menarik perhatian peminat.

Muat naik di akaun Tiktok, Hairul Azreen memaparkan gaya pelakon aksi lasak ini sedang menjamah makanan segera.

 

 

Dalam video berkenaan cara Hairul mengucapkan rasa syukur telah menarik perhatian peminatnya.

“Sedapnya, Ya Allah. Alhamdulillah. Syukurnya.”

Dalam pada itu, kapsyen menjelaskan bahawa dia sedang menjaga pemakanan untuk aksi lasak dalam filem terbarunya. Lantaran setelah sekian lama terpaksa berdiet makana segera setelah diberi peluang menikmati makanan itu, Hairul meluahkan rasa syukur.

“Tuhan je tahu perasaan lapar sy bila diet, Video ni selepas scene buka baju, Maybe senang kalau diet hanya belakon tp kalau tgh diet kena fight kena berlari MASHAAALAH. Lepas tu dapat minum air manis. Guys The Assistant masih kuat di pawagam jom beli tiket sekarang!” 

 

 

 

@hairul_azreen88Tuhan je tahu perasaan lapar sy bila diet, Video ni selepas scene buka baju, Maybe senang kalau diet hanya belakon tp kalau tgh diet kena fight kena berlari MASHAAALAH 🥺Lepas tu dapat minum air manis😍Guys The Assistant masih kuat di pawagam jom beli tiket sekarang !

♬ original sound – Hairul Azreen

 

IKLAN

PEMINAT KAGUM CARA ANAK BERANAK UCUP SYUKUR

Para peminat teruja melihat perkongsian video pelakon Filem Paskal, malah ada yang menyamakan cara bersyukur itu menyerupai anak sulungnya, Yusuf Iskandar.

 

IKLAN

“CARA DIA BERSYUKU TU SAMA MACAM ANAKNYA.”

.

Sumber: TikTok hairul_azreen88

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club