Wanita dan kecantikan adalah sesuatu yang tidak boleh dipisahkan. Siapa yang tidak mahu memiliki kulit wajah yang cantik dan kekal muda bukan? Jadi jangan srtes atau atau hilang mood  sepanjang musim PKP ini, lakukan sahaja rutin penjagaan kecantikan seperti biasa sebagai terapi yang menggembirakan anda.

Umumnya, bukan selalu ibu-ibu yang keluar berkerja ada banyak masa di rumah. Walaupun ada yang stres berkerja di rumah sambil uruskan juga hal rumah tapi ambil positif sahaja dan lakukan hal-hal yang santai seperti memanjakan diri untuk jaga kecantikkan.

ANEW Jadikan Pilihan 

Berita baik! Meraikan tahun ke-28, ANEW telah merevolusikan rangkaiannya dan kini menjemput ramai wanita untuk menyertai gerakan yang meraikan keindahan perubahan yang membentuk masa depan. Jenama ini memulakan era baru dengan mengambil langkah menjadi peneraju kepada sains penjagaan kulit dan teknologi canggih untuk membantu lebih ramai insan mengecapi kulit terbaik mereka.

Photo by Linh Ha on Unsplash

Pelancaran era terbaru ini memperkenalkan krim kegunaan harian ANEW: Reversalist and Ultimate, yang tiba di Malaysia pada tahun ini dengan formula baru yang dikuasakan oleh teknologi terkini AVON, Protinol™. Dengan teknologi ini, pengguna yang berusia 30 hingga 50 tahun ke atas akan melihat peningkatan visual kepada kesihatan dan penampilan kulit mereka hanya dalam masa 48 jam. Krim pelembap ini juga terbukti dapat merangsang pengeluaran kolagen 2x lebih banyak berbanding jenama anti-penuaan terkemuka.

Julianne Ang, Ketua Bahagian Jualan dan Pemasaran, Avon Cosmetics (Malaysia) Sdn Bhd berkata: “ANEW adalah jenama rangkaian utama bagi produk penjagaan kulit Avon. ANEW juga mempunyai rekod yang konsisten dalam menerajui pasaran utama dengan pelancaran pelbagai penjagaan kulit, seperti Asid Alpha Hydroxy, teknologi Activinol dan Paxillium, Vitamin C tulen yang berkuasa dan stabil, dan tiga kali ganda dos Asid Hyaluronic – antara bahan penjagaan kulit yang popular hari ini”.

Rangkaian ANEW yang diperbaharui ini menunjukkan ciri moden dan premium yang akan membawa perubahan terhadap tingkah laku pengguna. Momen pembaharuan ini menunjukkan bagaimana Avon menjadi peneraju yang membantu wanita untuk berasa bangga dengan kecantikan diri serta memahami cara penjagaan kulit mereka dengan sebaik-baiknya.

Identiti visual dan penjenamaan ANEW turut berubah untuk menampilkan sentuhan yang lebih moden, relevan dan lebih premium melalui elemen-elemen geometri dan grafik bersentuhan minimalis. Dengan inovasi terbarunya, ANEW mempromosikan peralihan imej yang lebih menarik, kontemporari dan hebat, yang lebih relevan dengan pengguna masakini.

 

Nak tahu, KELUARGA ada hadiah wang tunai RM500 nak beri kepada anak-anak anda! Caranya mudah sahaja, anda perlu kongsikan perasaan rasa bangga menjadi anak Malaysia.

IKLAN

Untuk maklumat lanjut layari je laman web https://toko.ideaktiv.com/product/virtual-himpunan-saya-anak-malaysia/ , baca syarat kelayakan dan jangan lupa untuk berdaftar di sana ya!

Sebarang soalan boleh di http://www.wasap.my/60169647520

Bersempena Bulan Kemerdekaan, KELUARGA ada hadiah wang tunai RM300! Cara nak dapatkannya mudah sahaja, ayuh sertai Pertandingan Berbalas Pantun Anak Merdeka dengan mendaftar di https://toko.ideaktiv.com/product/pertandingan-berbalas-pantun/   atau Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520

IKLAN

Jom sertai E-Keluargagader BELAJAR ONLINE BERKEBUN CILI DI HALAMAN RUMAH dengan daftar segera di https://toko.ideaktiv.com/product/berkebun-cili-di-laman-rumah/ atau Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club