Sempena Hari Bapa yang diraikan semalam, Fara Fauzana yang juga penyampai radio popular Hot FM telah membuat kejutan untuk tiga rakan gandingannya itu dengan menyediakan ucapan penuh bermakna dari anak-anak kepada KJ, Johan dan juga AG.

Menerusi rakaman disiarkan dalam segmen Bekpes Hot kendalian pagi tadi, naluri seorang bapa jelas kelihatan apabila KJ sebak dan akhirnya, mengalirkan air mata selepas mendengar ucapan penuh kasih sayang anak-anaknya hingga menjadi bahan usikan penyampai lain.

“We love you Papa, kita kan dah sambut father’s day semalam. We love you much Papa,” luah anak mantan Menteri Kesihatan itu.

Seorang lagi anak KJ berkata, “Knock, knock… who’s there?”

“Huppy… Huppy who?

“Happy Father’s Day, Papa… I love you,” kata seorang lagi anaknya.

IKLAN

Sebaik mendengar kiriman ucapan dua anaknya, KJ tidak dapat menahan air mata, sambil mengesatnya dan tersenyum.

AG dan Johan yang kebetulan meraikan ulang tahun kelahiran, minggu ini tersentuh dengan ucapan yang dilayangkan anak-anak mereka.

IKLAN

Selain ucapan selamat hari lahir yang jatuh pada hari ini, kelima-lima anak AG atau nama sebenarnya, Muhammad Azmir Selamat turut menyifatkan bapa mereka itu sebagai seorang adiwira.

“Selamat Hari Bapa, Daddy. Saya sangat menyayangi anda. Apapun yang berlaku, anda adalah ‘superhero’ saya.

“Selamat Hari Lahir,” kata salah seorang anaknya.

IKLAN

Bagi anak-anak Johan, mereka meluahkan rasa syukur kerana dikurniakan seorang bapa yang bertanggungjawab dan terbaik buat mereka.

“Sodiq nak ucap terima kasih kerana selama ini menyokong Sodiq. Sodi nak doakan papa, murahkan rezeki papa.

“Terima kasih kerana menjadi seorang papa yang terbaik selama ini,” ungkap Sodiq atau nama sebenarnya, Ahmad Sodiq Hanania.

Teruja dengan hadiah tidak disangka-sangka, ketiga-tiga penyampai radio berkenaan mengucapkan terima kasih kepada Fara atas kejutan cukup bemakna.

Sumber : Berita Harian

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI