Hikmahnya Dia akan beri tanda dan kata hati bahawa si dia adalah orangnya. Jodoh tu kan dah ditentukan. Sampai masa Allah hadirkan la yang terbaik.”

Putaran kehidupan dan usia di luar kawalan kita. Sama halnya dengan soal jodoh. Keinginan untuk berkahwin adalah fitrah manusia.

Umum mengetahui bahawa usahawan selebriti popular, Datuk Seri Vida dan usahawan sensasi Ahmad Iqbal Zulkefli setelah hampir setahun tidak berhubungan. Kini mereka memilih untuk menjernihkan semula hubungannya bersama Vida dan sanggup beralah agar tidak lagi bermusuhan.

Bagaimana pun coretan itu membuatkan netizen mendoakan jodoh buat pasangan usahawan itu. Rata-rata mendoakan hubungan hingga ke jinjang pelamin.

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

Di Sebalik Populariti Kerjaya Sebagai “Mr. Pilot”.

 

“Gaduh Sekalipun Tetap Nak Baik Semula Hubungan. Hope Ada Jodoh.”- Netizen

Dengan segala kontroversi yang berlaku antara saya dengan Iqbal biarlah berlalu dan buka lembarsn baharu.

Setiap yang berlaku ada hikmahnya dan ada perancangan Allah yang lebih baik. Setiap apa yang berlaku saya redha l, berserah dan saya harap pertemuan kali ini dapat memperbaiki kembali jalinan ukhwah yang telah lama terbina.

IKLAN

Saya maafkan segala kesilapan dan masing-masing perbaiki diri. Saya nak berbaik dengan semua orang semua rezeki saya semakin lancar.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dato Seri Vida (@datoserivida)

IKLAN

MOGA ADA JODOH 

“Gaduh Sekalipun Tetap Nak Baik Semula Hubungan. Hope Ada Jodoh.”- Netizen “Gaduh Sekalipun Tetap Nak Baik Semula Hubungan. Hope Ada Jodoh.”- Netizen “Gaduh Sekalipun Tetap Nak Baik Semula Hubungan. Hope Ada Jodoh.”- Netizen “Gaduh Sekalipun Tetap Nak Baik Semula Hubungan. Hope Ada Jodoh.”- Netizen “Gaduh Sekalipun Tetap Nak Baik Semula Hubungan. Hope Ada Jodoh.”- Netizen

 

IKLAN

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

“Gaduh Sekalipun Tetap Nak Baik Semula Hubungan. Hope Ada Jodoh.”- Netizen