Umurnya kini menginjak 7 tahun, namun Aaisyah Dhia Rana, puteri kesayangan pasangan Rozita Che Wan dan Zain Saidin, diasuh bagai seorang puteri dengan limpahan kasih sayang.

Kaletah dan gelagatnya sedari kecil sehingga sekarang sering membuatkan warganet terhibur bila mana si ibu memuat naik perkongsian video mahupun gambar di instagramnya.

Kecenderungan Aaisyah yang turut memiliki ramai pengikut di laman sosial terhadap dunia fesyen,  nyata sangat menurun perangai ibunya yang suka bergaya.

Baru-baru ini, Aaisyah dilihat cukup comel mengenakan mekap di wajah. Sambil mencari-cari maskara, si ibunya kedengaran menasihatinya supaya tidak membuat sepah barangan tersebut.

Dengan mimik muka bersahaja, Aaisyah mengatakan ibunya seorang yang cerewet. Perkongsian video tersebut membuatkan warganet terhibur.

IKLAN

” huiii, cerewet. Mak kita cerewet. ujar Aaisyah beserta mimik muka yang begitu melucukan.

IKLAN

Che Ta dan Zain bernikah pada Disember 2013 selepas berkenalan ketika membintangi drama Kiah Pekasam.pada 2009.  selain Aaisyah, Che Ta turut memiliki dua anak lelaki daripada perkahwinan terdahulunya.

Sumber: Fersyella Beauty , aaisyahdhiarana111 & aaisyahdhiarana11

 Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club