Penyampai radio dan pelawak Jep Sepahtu baru-baru ini mencuri perhatian ramai apabila memuat naik gambar sambutan ulang tahun kelahiran yang ke-11 anak tirinya, Barr Al Aliy.

“Happy birthday anak abah Barr Al Aliy. Semoga menjadi anak yang soleh, sentiasa berada di bawah redup rahmatNya,”  ungkap Jep menerusi kapsyennya.

Menerusi perkongsian tersebut, jelas kelihatan kemesraan antara mereka sehingga mendapat pujian ramai.

Malah ada memuji dengan mengatakan wajah Jep dan anak tiri saling  tak tumpah. Sehingga ada yang menyatakan seperti anak Jep sendiri.

Gambar last tu rasa macam anak-anak Jep pulak. Mungkin nampak keikhlasan Jep terima anak-anak Sari macam anak sendiri.

“Comel je, muka pun dah seiras dengan Jep.

“Gambar last, muka sepesen anak-anak dan abah.”

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 25 Februari 2017 dan dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Dariya Inara, Muhammad Khidir dan Abu Bakr.

Menerusi perkahwinan terdahulu,  Sari Yanti dikurniakan dua cahaya mata lelaki iaitu Barr Al Aliy dan Baasit Al Haq.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jep Sepahtu (@jepsepahtu)

Sumber: jepsepahtu


Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

IKLAN

Sedar tak sedar, bulan depan dah masuk bulan Ogos tau, bulan Kemerdekaan Malaysia!

Sebagai rakyat yang cintakan tanah air, mesti anda ada cara tersendiri nak eskpresikan rasa cinta dan bangga menjadi Anak Malaysia kan? Betul tak?!

IKLAN

Ehhh jangan cakap kat sini, simpan idea anda tu dan hantarkan kepada kami dengan menyertai Virtual Himpunan Saya Anak Malaysia!

Nak tahu caranya? Senang je! Layari je laman web  https://toko.ideaktiv.com/product/virtual-himpunan-saya-anak-malaysia/ , baca syarat kelayakan dan jangan lupa untuk berdaftar di sana ya! Sebarang soalan boleh ajukan di nombor yang tertera di poster.