Anak-anak yang minum air, pasti akan tumpah walaupun setitis. Betul tak? Tiba-tiba kita perasan, ada kesan tompokan pada sofa.

IKLAN

Dah tak cantik ada tompokan kan? Jadi, anda boleh menghilangkannya dengan cara yang dikongsikan oleh Nurul Wahyu ini.
Nak share haritu ada ahli tya mcm mana ye nak hilangkan kesan tompok pada sofa yg color light2. ada ahli kelab ni share kata pakai air panas. so saya dah buat. mmg berkesa. terima kasihh pada yg share
Caranya:
Letak air panas dalam mangkuk, kemudian rendam dengan kain bersih. Lap semua permukaan sofa bagi balance. Selepas itu lap dengan kain kering. Akhir sekali, biarkan kering menggunakan hydryer atau bawah kipas. saya pakai kipas jek. mmg berkesan. hilang tompok semua.