Terbaru menerusi perkongsian di Instagram, Intan Saleh berkongsi saat manisnya disatukan bersama seorang pemuda bernama Aizam Yahya, 35 tahun di dalam sebuah majlis yang cukup meriah.

Berakhir sudah kesedihan yang ditanggung 3 tahun sebelum ini dalam episod duka perkahwinan terdahulu angkara orang ketiga.

Majlis persandiangannya ini cukup membahagiannya seisi keluarga bahkan netizen juga merasakannya dan  tumpang gembira.

Dimajlis tersebut dapat dilihat Intan berarak masuk ke dewan sambil  diapit oleh kedua anak lelakinya iaitu Arish Muqri dan Ariq Muqri. Aura pengantin baru begitu terserlah sekali!

Hanya Sekali Lafaz

Dengan hanya sekali lafaz , kedua-dua mempelai selamat disatukan oleh ayah pengantin perempuan. Dapat dilihat pasangan ini cukup sepadan sama cantik dengan mengenakan busana rona peach.

Jelas kelihatan di saat majlis membatalkan air sembahyang, Intan tidak dapat menahan sebak ketika Aizam menyarungkan cincin di jari manisnya.

Dalam pada itu majlis turut diraikan oleh keluarga terdekat dan rakan-rakan yang turut berkongsi momen manis pasangan bahagia ini di Intagram masing-masing.

 

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen tumpang rasa bahagia dan gembira malah ramai mengambil kesempatan itu untuk mengucapkan tahniah dan mendoakan agar kebahagiaan yang dikecapi kini akan kekal hingga ke jannah.

IKLAN

Sumber : @__iiiintan.saleh 

ARTIKEL MENARIK : Cara Kurangkan Air Bah Masuk Rumah, Begini Lelaki Ni Buat Bila Tiap-Tiap Tahun Hadapi Banjir!

Baca Ini Juga :Rupanya Kalau Ada Ekzema Bukan Makanan Laut Je Kena Pantang, Tapi 12 Jenis Sayur & Buah Ni Juga!

IKLAN