Suami mana yang tidak bimbang bila isteri yang sedang mengandung tiba-tiba berlaku pendarahan dan mengadu menanggung kesakitan. Bukan sahaja berasa kasihan dengan keadaan isteri yang menanggung kesakitan, malah keselamatan bayi dalam kandungan juga menimbulkan kerisauan.

Begitulah saat getir yang dirasai oleh usahawan terkenal, Datuk Seri Aliff Syukri apabila berdepan dengan ujian mendapati isterinya Datin Shahida yang kini hamil empat bulan terpaksa dikejarkan ke hospital selepas mengalami komplikasi pendarahan teruk.

Khabar mengejutkan ini dimaklumkan sendiri oleh Datuk Aliff melalui hantaran video di akaun instagramnya.

Menurutnya, berkongsi dengan apa yang dia rasakan ketika berdepan situasi  ketika terdengar isteri menjerit menaggung kesakitan akibat pendarahan, Datuk Aliff akui merasa sangat terkejut, takut, sedih dan mohon didoakan kesejahteraan untuk isteri dan bayi dalam kendungan.

“Isteri Saya Menjerit Sakit…”-Aliff Syukri Risau Keadaan Isteri & Kandungan, Mohon Doa!

“Awak saya sedih. Doakan semuanya selamat. Masa ni semua jadi kelam kabut. Sepanjang perjalanan wife saya mengalami pendarahan teruk.

Buat follower Keluarga, sila guna kod promo KELGSP5 untuk pembelian British Polo Yuna Handbag Set dengan harga lebih murah hanya di GO SHOP 

IKLAN

 

 

“Alhamdulillah doktor dah scan kata baby masih ok, denyutan jantung pun ok, cuma isteri saya kena baring je dan rest untuk 3-5 bulan sebab akan bahaya untuk ibu dan baby, sampai la uri naik semula,”jelasnya.

“Isteri Saya Menjerit Sakit…”-Aliff Syukri Risau Keadaan Isteri & Kandungan, Mohon Doa!

Dalam pada itu, bapa kepada lima orang cahayamata ini memohon warganet untuk mendoakan kesejahteraan isterinya.

IKLAN

“Doakan semuanya dipermudahkan. Siapa ada pengalaman macam ni cer sharekan pengalaman korang.

“Sepatutnya minggu ini saya ada event perasmian koleksi telekung dan tudung @as.hijabofficial tapi sebab @shahidaadherb mengalami pendarahan saya terpaksa lancarkan secara online sahaja. InsyaAllah dah sehat nanti kita rasmikan di butik Nu Central KL.

Meninjau di ruangan komen warganet terkejut berita yang  dikongsikan oleh Datuk Aliff Syukri selain itu turut memberikan kata-kata semangat dan doa buat Datin Shida dan kandungannya.

“Isteri Saya Menjerit Sakit…”-Aliff Syukri Risau Keadaan Isteri & Kandungan, Mohon Doa! “Isteri Saya Menjerit Sakit…”-Aliff Syukri Risau Keadaan Isteri & Kandungan, Mohon Doa!

IKLAN

Sumber : aliffsyukriterlajaklaris

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

“Isteri Saya Menjerit Sakit…”-Aliff Syukri Risau Keadaan Isteri & Kandungan, Mohon Doa!

 

Nak tambah ilmu tentang penyusuan susu ibu, jom join webinar PERCUMA Ya, Aku Mampu Susukan Anak! secara ONLINE pada 29 Oktober 2022. Daftar nama anda di SINI

“Isteri Saya Menjerit Sakit…”-Aliff Syukri Risau Keadaan Isteri & Kandungan, Mohon Doa!