Ramai selebriti baik menerusi laman sosial mahupun dalam media cetak menyatakan hasrat mereka untuk mengerjakan umrah.

Namun berbeza dengan pasangan sama cantik sama padan ini. Pemergian mereka ke tanah suci disertai bersama anak tersayang tidak diketahui oleh peminat mahupun pihak media. Hanya setelah selesai menunaikan umrah dan bakal berangkat pulang ke tanah air barulah Hairul Azreen dan Hanis Zalikha berkongsi berita tersebut.

Namun tumpuan semestinya lebih kepada Yusuf Iskandar buah hati pasangan ini yang bakal bergelar abang tak lama lagi. Gelagatnya yang cukup bersahaja di sana menjadi tumpuan.

Menerusi laman instagram mereka, rata-rata memuji kecomelan dan gelagat Yusuf yang cukup mencuity hati. Antaranya termasuklah ketika menghulurkan sedekah kepada orang di sana.

IKLAN

Ini dapat dilihat menerusi perkongsian video yang dimuat naik di laman instagramnya. Rata-rata pengikutnya memuji akan sikap bersahaja Yusuf ketika menghulurkan sedekah.

IKLAN

akib300690 Terharu saya lihatnya,.. semoga kelak dewasa bisa jadi anak yg soleha, Rajin sedekah Dan ingat selalu Sama Agama Allah,. Didikan terbaik dari orang Tua terhebat,. Keluarga Dunia Akhirat, aamiin. Salam fansmu Dari Indonesia,.

norashidahshaharudin Bagusnya yusuf..semoga besar nnt jd anak yg soleh yg pemurah hati

syazwanaarahman Yusuf brave boy. Sesetengah kid takut nak jumpa dengan orang ????

masayuothman Subhanallah….bagusnya didikan mummy daddy dia..Smoga mnjdi ank yg soleh @theyusufiskandar

saliha_83.85 Alhamdulillah yusuf?bagus didikan ibu bapa dia????

nfliyana2505 sedihnya part pakcik tu cium tngn yusuffff ??? semoga jdi anak yg baik yea

dhamiraaziz I nangis tgk video ni ? yusuf be a good boy k. Cucu yg baik. Anak yg baik. Abg yg baik. And inshaAllah suami and ayah yg baik satu hari nanti

aleeyamaisarah96 Alhamdullilah didikan yg baik datang dari seorang ibu dan bapa. Congrats ♥️

Sumber: IG @theyusufiskandar