Keputusannya untuk bekerja dengan mengambil upah cuci pinggan serta ambil dan menghantar pesanan makanan di Puchong, Selangor mendapat reaksi ramai pihak.

Menjelaskan isu tersebut, akui Penyanyi Ashira, dia bukan terpaksa sebaliknya dia sendiri yang mahu bekerja.

Ashira,37, atau nama sebenarnya, Sharifah Nur Ashira Syed Abdul Aziz memuatnaik hal terus menerusi Insta Storiesnya.

“Kerja Bukan Sebab Bad Sakit, Dia Suruh Atau Terpaksa.” Ashira Perjelas Isu Bekerja Ambil Upah Cuci PingganDia turut berterima kasih atas keprihatinan semua, begitupun Ashira memohon Warganet tidak lagi ‘menanda’ beberapa nama di media sosianya memandangkan dia masih boleh berusaha.

“Ok first saya tak terpaksa, tiada yang paksa. Saya yang nak kerja, ok?

“Second…boleh tak tolong jangan ‘tag-tag’ orang itu ini untuk beri bantuan kat saya? Saya tak memerlukan. Sungguh, saya sihat Iagi boleh usaha sendiri. Thank you atas keprihatinan korang. Tapi tolong saya ok?,” tulisnya.

“Kerja Bukan Sebab Bad Sakit, Dia Suruh Atau Terpaksa.” Ashira Perjelas Isu Bekerja Ambil Upah Cuci PingganBahkan dia turut menambah, apa yang dilakukan bukan disebabkan masalah kesihatan yang ditanggung suami, penyanyi Bad Indigo ketika ini.

IKLAN

“Third. Jangan salah sangka atau mudah percaya dengan tajuk. Saya kerja bukan sebab Bad sakit, atau dia suruh, atau saya terpaksa.

“Bad tidak suruh saya kerja, tidak juga menghalang. Semua ni saya yang nak buat. Boring duduk rumah jer kena keluar jugak supaya minda sihat,” ujarnya lagi.

Malah, Ashira turut menjawab pertanyaan segelintir pihak berhubung ke mana duit yang diterima ketika menyertai program Gegar Vaganza (GV).

“Kerja Bukan Sebab Bad Sakit, Dia Suruh Atau Terpaksa.” Ashira Perjelas Isu Bekerja Ambil Upah Cuci Pinggan“Last… ada pulak yang tanya mana duit GV? Ok nak ingatkan saya nombor tujuh tau. Lepas tu GV dah setahun berlalu.

IKLAN

“Terima kasih semua yang mendoakan saya. Jangan risau saya ok. Semoga hari ni lebih baik dari semalam untuk anda semua dan semoga Allah permudahkan segala urusan korang, amin,” tulisnya lagi.

Terdahulu media melaporkan, Bad atau nama sebenarnya Badrol Izhan Yeop Abdullah, 46, berdepan kesukaran apabila lima jari kaki terpaksa dipotong akibat penyakit diabetes yang dialami.

Sumber:ashiraaziz & Media Hiburan

IKLAN

ARTIKEL MENARIK: “Saya Terima Dengan Sabar, Reda & Syukur.” Nora Ariffin Selamat Bergelar Isteri, Sahabat Arwah Suami Jadi Pilihan!

ARTIKEL POPULAR: “7 Tahun 7 Kek Birthday. Pengsan Mak Hang.” Che Ta Penuhi Hajat Aaisyah Sempena Hari Lahir. Mak & Anak Lawa, kek Pun Cantik!

“Mak Paling Happy Saya Rasa.” Lee Chong Wei Terima Anugerah Ijazah Kehormat Doktor Sains Sukan, Warganet Titip Tahniah!


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

“Kerja Bukan Sebab Bad Sakit, Dia Suruh Atau Terpaksa.” Ashira Perjelas Isu Bekerja Ambil Upah Cuci Pinggan