Siapa yang tak kenal dengan pelawak dan pengacara popular Dato Ac Mizal, kaletahnya yang happy go lucky memang cukup menghiburkan. Tidak hairanlah apa sahaja majlis atau program yang diacarakannya pasti meriah.

Walaupun sibuk dengan urusan kerja, namun keluarga tetap menjadi keutamaannya. Sebelum ini AC Mizal memuat naik gambar-gambar sambutan hari lahir anak perempuannya.

Belian menarik di SINI

Umum mengetahui, pengacara Muzikal superstar ini mendirikan rumahtangga bersama pelakon, Datin Amelia. Hasil perkongsian hidup, pasangan ini dikurniakan dua cahaya mata iaitu Reeve Damien dan Fea Eryssa.

Belian barangan menarik di SINI

Malah, pasangan ini tidak lokek berkongsi gambar seisi keluarga menerusi media sosial milik masing-masing.Bahkan, Ac turut menyifatkan isteri dan anak-anak adalah sumber kekuatan untuk dirinya terus berkarya sebagai anak seni.

Terbaru, Ac Mizal dilihat memuat naik gambar bersama anak lelakinya di dalam satu sesi fotografi. Menurutnya, mereka bakal tampil dengan single berjudul Mine.

Cuci mata barangan murah di SINI

IKLAN

Malah, AC turut melahirkan rasa gembira kerana impiannya untuk menyanyi bersama Damien terlaksana apabila peluang tersebut diberikan oleh syarikat Universal Music.

Damien kini sudah berumur belasan tahun dan membesar sebagai anak muda yang kacak dan tampan, namun sedikit pemalu.

Barangan murah di SINI

IKLAN

Perkongsian tersebut mendapat reaksi peminatnya, rata-rata memuji gaya dan wajah si anak saling tidak tumpah seperti AC waktu zaman mudanya.

Belian menarik di SINI

mohamadjuzaili Giler smart mcm dato muda2 dlu… Photostat btol ni…
nurul_syifa90 Dato kena letak gmbr dato masa dlu😁 sbb style sama mcm dato dlu😁😂
rynsariena Like father like son 🔥🔥🔥🔥🔥
mawarpinkmerah Mcm AC muda2
Macam adik-beradik
amierulmohamad Dato @emyliadac ,nmpk mcm adek bradek…..tp tngn dato tu klu ltak lm poket lg cun..klu tngn ltak kt situ,tkut budk skrg slh faham….hahahaahah
fedhasandha Korean style tapi versi dark n handsome
Stylo macam bapaknya
errypu7ra Omg stylo macam bapaknya 👏👏👏👏
e_one_bass_master Teringat zaman 4U2C dlu², like father like son…
lynaa66 Handsome stailo lagi dari bapaknye

Sumber: emyliadac

Belian barangan menarik di SINI
Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club