Menerusi akaun Instagram isteri Dato’ Jamal Abdillah iaitu Datin Zai Izatti, perkongsian terbaru Datin telah meraih perhatian ramai. Datin Izatti memuat naik sebuah video terbaru anak bongsu mereka yang bernama Rahil Laura Salsabila Yamani.

Kini usia Laura sudah dua bulan dan dilihat sudah pandai memberikan respon apabila diacah. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan gelagat Laura apabila melihat bapanya menyanyikan lagu kepadanya. Laura dilihat seperti turut sama hendak menyanyi.

Ini kerana Laura boleh mengikut rentak lagu yang dinyanyikan oleh bapanya. Lagu ini hanya golongan otai sahaja dan seangkatannya yang tahu. Kecil – kecil sudah menunjukkan bakat. Mesti Laura bakal mengikuti jejak langkah bapanya menjadi penyanyi.

Belum sampai 24 jam ia dimuat naik, perkongsian video ini telah menerima lebih 8 ratus tanda suka daripada warganet. Comel sangat Laura dan ini merupakan cahaya mata perempuan yang kedua buat Dato’ Jamal. Pastinya secantik kakaknya, Azura apabila besar kelak.

IKLAN

Untuk rekod, Dato’ Jamal mendirikan rumah tangga pada tahun 2017 bersama pasangannya, Zai Izzati Khiruddin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝒵ℰ𝒯𝒯𝒴 🌸 (@ztkdja_)

IKLAN

Sumber: Instagram ztkdja

Baca artikel menarik lain di sini:

IKLAN

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

“Laura Da Tunjuk Bakat Tu” – Netizen