Bonding time…Bijaknya ayah ini  main peranan ajak anak bersama buat aktiviti. Waktu PKP inilah ada masa untuk bersama dengan ahli keluarga.

Lepas main nanti sama-sama cuci kereta tu, main air pula, memang sesuai sangat  aktiviti ni dengan anak-anak kan.

Cukup happening dan buat anak-anak gembira dan tidak rasa terkurung di dalam rumah. Lagipun kereta boleh cuci, momen dengan anak-anak itu akan menjadi ingatan dan di simpan untuk dikenang kelak.

Aktiviti si ayah ini memang lain dari yang lain. Bijak Daus IpinSenah’son menerusi page Anak Sepahkan Apa Hari Ini? mengambil hati anak-anak yang bosan terkurung di rumah. Dia mengajak anak-anaknya bermain warna sambil cop tangan pada kereta. Nampak menyeronokkan terutama anak-anaknya.

Aktivti pkp.. nak kuar rumah tak boleh… Sel2 otak berhubung… Harta dunia dan harta akhirat..


Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

IKLAN

IKLAN

Sedar tak sedar, bulan depan dah masuk bulan Ogos tau, bulan Kemerdekaan Malaysia!

Sebagai rakyat yang cintakan tanah air, mesti anda ada cara tersendiri nak eskpresikan rasa cinta dan bangga menjadi Anak Malaysia kan? Betul tak?!

Ehhh jangan cakap kat sini, simpan idea anda tu dan hantarkan kepada kami dengan menyertai Virtual Himpunan Saya Anak Malaysia!

Nak tahu caranya? Senang je! Layari je laman web  https://toko.ideaktiv.com/product/virtual-himpunan-saya-anak-malaysia/ , baca syarat kelayakan dan jangan lupa untuk berdaftar di sana ya! Sebarang soalan boleh ajukan di nombor yang tertera di poster