Cantik, elegan dan eksklusif, demikian yang boleh diungkapkan takkala melihat kediaman milik Shazwani Ismail sekeluarga ini.

Walaupun sekadar rumah flat yang berkeluasan 680 kaki persegi, namun susun atur dan pemilihan warna serta perabut mengubah wajah kediama ini untuk nampak lebih mewah.

Bijak memilih warna serta kesesuaian susun atur perabot memainkan peranan. Barulah kediaman nampak lebih menyerlah. Tak perlu rumah yang luas atau mahal, tetapi andai bijak dan kreatif bab dekorasi, itu pasti akan membantu.

Seperti yang dikongsikan pemilik kediaman ini yang ternya cukup bijak menggunakan ruang yang terhad sepenuhnya untuk menukar kediamannya seolah-olah banglo mewah.


Second time share rumah kos sederhana rendah saya dengan keluasan 680sqt, walaupun ruang rumah yang agak kecil saya gunakan ruang yang ada sebaik mungkin untuk mendeco.

IKLAN


IKLAN
Bila PKP ni, anak-anak kerjanya lapar je. Sekejap2 minta makan, mak pun letih nak melayan permintaan sorang-sorang! Tak payah risau, join je kelas buat roti bersama kami ni. Boleh buat stok untuk anak-anak makan! Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club