Siapa yang tak kenal  Dato’ Seri Dr. Hajah Vida atau lebih mesra dengan panggilan DSV.  Beliau merupakan salah seorang usahawan jutawan yang dikenali ramai.
Jarang memaparkan kebaikan yang dilakukan olehnya namun kali ini beliau berkongsi video santuni anak-anak tahfiz.
Untuk makluman, DSV mempunyai sebuah pusat tahfiz yang diberi nama Darul Tahfiz DS VIDA yang terletak di Ipoh, Perak.
Menerusi video berkenaan, beliau akan menjemput ‘anak-anaknya’ di tahfiz itu untuk menunaikan solat tarawih secara berjemaah di rumahnya. Malah turut memasak sendiri hidangan berbuka puasa untuk pusat berkenaan.

 

“Malam Ni Terawih Rumah Mama Ye.” Warganet Puji Cara Dato Vida Santuni Anak Tahfiz.

IKLAN

SAHAM AKHIRAT SAYA · Jarang jarang saya tunjuk anak anak tahfiz saya. dah makin membesar semuanya . Tiada Yuran. Semua saya tanggung. Tiap malam datang rumah saya untuk solat tarawih sama sama.

“Malam Ni Terawih Rumah Mama Ye.” Warganet Puji Cara Dato Vida Santuni Anak Tahfiz.

IKLAN
Dalam pada itu, menjengah ruangan komen, rata-rata warganet teruja dengan kebersihan dan peribadi DSV. Malah ada yang berminat untuk mendaftar anak mereka.

 

IKLAN

“Malam Ni Terawih Rumah Mama Ye.” Warganet Puji Cara Dato Vida Santuni Anak Tahfiz. “Malam Ni Terawih Rumah Mama Ye.” Warganet Puji Cara Dato Vida Santuni Anak Tahfiz. “Malam Ni Terawih Rumah Mama Ye.” Warganet Puji Cara Dato Vida Santuni Anak Tahfiz. “Malam Ni Terawih Rumah Mama Ye.” Warganet Puji Cara Dato Vida Santuni Anak Tahfiz.

Sumber: Instagram Datoserivida

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI