Mungkin ada yang menganggap bintik-bintik hitam suatu perkara yang biasa akan terjadi bila sudah berusia. Namun jika tidak diberi perhatian khusus dalam penjagaan kecantikan, bimbang juga walau pun masih muda sudah ada tanda-tanda penuaan pada kulit wajah dan masalah-masalah lain.

Lantaran itu, bagi meraikan kejaayan lebih daripada 100 tahun dalam inovasi penjagaan kulit, Eucerin memperkenalkan produk berteknologi tinggi, terbaharu Eucerin Spotless Brightening Booster Serum yang mempunyai Thiamidol yang dipatenkan dan Pro-Brightening System. Serum ini mampu menghilangkan bintik hitam sehingga 75% dalam masa hanya dua minggu dan mengekang bintik hitam daripada muncul kembali.

Produk terbaharu Eucerin Spotless Brightening Booster Serum merupakan produk terulung dalam rangkaian Eucerin Spotless Brightening dengan tambahan pada bahan utama, tekstur formula serta pembungkusan yang lebih baik dan premium, menjadikan ia sebagai produk ideal buat pengguna yang sedang mencari solusi kulit berasaskan dermatologi.

Spotless Brightening Booster Serum mengandungi dua bahan aktif yang inovatif untuk pengalaman penjagaan kulit wajah yang terbaik. Thiamidol yang telah dipatenkan ini merupakan bahan eksklusif, ciptaan para saintis Eucerin selepas melakukan pelbagai ujian terhadap lebih daripada 50,000 bahan kandungan yang lain.

Keberkesanannya telah terbukti secara klinikal mampu menghilangkan bintik hitam sehingga 75% tanpa perlu melakukan rawatan laser dan memberikan kulit mulus berseri seawal 2 minggu. Thiamidol merupakan bahan efektif yang lembut terhadap kulit wajah. Ia mempunyai kebolehan menyerikan wajah sebanyak 10x ganda dan mampu menghalang pengeluaran melanin pada sumbernya selain mengekang berlakunya hiperpigmentasi,
Eucerin turut memperluaskan usaha untuk mewujudkan keberkesanan dalam rangkaian produk dengan memasukkan bahan utama Thiamidol selepas melakukan testimoni sosial rasmi menerusi kempen #1000SpotlessChallenge di Instagram, di mana lebih daripada 500 pengguna telah menyertai cabaran ini. Anda boleh melihat sendiri testimoni ini menerusi tanda pagar berkenaan.

Para saintis di Eucerin juga menaik taraf serum ini dengan bahan tambahan Sistem Pro-Brightening, untuk memberikan keberkesanan yang lebih baik di mana ia mampu membaiki kulit secara mendalam. Sistem Pro-Brightening ini berkesan untuk meningkatkan tahap perlindungan daripada kerosakan sel kulit dan mengekang kemunculan semula bintik hitam.

Eucerin turut mengambil kira permintaan penggunanya di mana botol Booster Serum kini dinaik taraf dan hadir dalam pembungkusan ruang mono bagi memudahkan penggunaan selain membaiki kadar kitaran semulanya. Hadir dalam emulsi ringan bertekstur krim, serum ini mampu memberikan emulsi amat-ringan namun tetap berkhasiat untuk kulit, dan juga sesuai untuk semua jenis kulit.

 

Nak tahu, KELUARGA ada hadiah wang tunai RM500 nak beri kepada anak-anak anda! Caranya mudah sahaja, anda perlu kongsikan perasaan rasa bangga menjadi anak Malaysia.

IKLAN

Untuk maklumat lanjut layari je laman web https://toko.ideaktiv.com/product/virtual-himpunan-saya-anak-malaysia/ , baca syarat kelayakan dan jangan lupa untuk berdaftar di sana ya!

Sebarang soalan boleh di http://www.wasap.my/60169647520

Bersempena Bulan Kemerdekaan, KELUARGA ada hadiah wang tunai RM300! Cara nak dapatkannya mudah sahaja, ayuh sertai Pertandingan Berbalas Pantun Anak Merdeka dengan mendaftar di https://toko.ideaktiv.com/product/pertandingan-berbalas-pantun/   atau Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520

IKLAN

Jom sertai E-Keluargagader BELAJAR ONLINE BERKEBUN CILI DI HALAMAN RUMAH dengan daftar segera di https://toko.ideaktiv.com/product/berkebun-cili-di-laman-rumah/ atau Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club