Sejak muncul juara Gegar Vaganza musim ke-6, nama Naqiu kembali meniti di bibir peminat seni tanah air. Bahkan, tawaran menyanyi diterimanya tidak putus-putus.

“Meriah Famili Dia. Kejap Je Dah Besar. Harta Tu Moga Murah Rezeki.” Naqiu Kongsi Gambar Keluarga, Cantiknya Isteri, Anak Pun Comel!

Wajahnya yang ‘awet muda’walaupun sudah miliki lima orang cahaya mata. Tidak hairanlah apabila ramai yang memuji cara penyanyi ini menjaga penampilan diri memandangkan usianya baru 35 tahun.

“Meriah Famili Dia. Kejap Je Dah Besar. Harta Tu Moga Murah Rezeki.” Naqiu Kongsi Gambar Keluarga, Cantiknya Isteri, Anak Pun Comel!

IKLAN

Biarpun Syawal sudah berlalu, namun kemeriahan masih dirasai. Baik orang biasa mahupun seberiti rata-rata berkongsi gambar raya sekeluarga sebagai kenangan.

“Meriah Famili Dia. Kejap Je Dah Besar. Harta Tu Moga Murah Rezeki.” Naqiu Kongsi Gambar Keluarga, Cantiknya Isteri, Anak Pun Comel!

Demikian juga dengan naqiu sekeluarga.Mengenakan pakaian sedondon rona hijau lumut, masing-masing nampak gembira dan ceria. Pelbagai gelagat anak-anaknya ketka sesi bergambar, yang pasti bukannya mudah untuk menguruskan anak-anak yang ramai dengan pelbagai karenah terutama sekali anak masih kecil kan.

IKLAN

“Meriah Famili Dia. Kejap Je Dah Besar. Harta Tu Moga Murah Rezeki.” Naqiu Kongsi Gambar Keluarga, Cantiknya Isteri, Anak Pun Comel!

Dalam perkongsiannya di ruangan instagram, Naqiu mengucapkan Selamat Hari Raya PKP 3.0 kepada semua terutama buat peminatnya.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naqiu Mohd (@thisisnaqiu)

Pilihan tema sekeluarga dipuji ramai lebih-lebih gelagat mereka sekeluarga.

“Meriah Famili Dia. Kejap Je Dah Besar. Harta Tu Moga Murah Rezeki.” Naqiu Kongsi Gambar Keluarga, Cantiknya Isteri, Anak Pun Comel!

norainiabubakar119 anak 6 org rupa nya
eusofflua Slmt hari raya dn maaf zahir batin incikdin dn keluarga..cantik baju raya😍
thisisaku_fura Selamat hari raya Naqiu n Family, waaah meriah 💚💚
eppywho kikikiki mmg camnila cabaran group piccas kalau anak ghamai, mesto ada sorg buat spoil.. apa pon selamat Hari Raya @thisisnaqiu , @hani_nq , @ones.wann1 , uncle najib sekeluarga ❤️❤️❤️
“Meriah Famili Dia. Kejap Je Dah Besar. Harta Tu Moga Murah Rezeki.” Naqiu Kongsi Gambar Keluarga, Cantiknya Isteri, Anak Pun Comel!
Sampai penuh kerusi tu
aarinalia Seronok nyee raya beramai2 😂😂 smpai penuh kerusi tuu
shashaamanda98 Wow cantik nya kak hani dan wow hensem boy abg naqiu selamat hari raya maaf zahir dan batin ikhlas dari shasha😍💕💜
chivaa_ree Bole buat team bola ank tu..ramai nau..haha..murah rezeki kn

Sumber: thisisnaqiu

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club