Bersemut Ucapan Ulang Tahun Perkahwinan Norman Hakim Untuk Isteri Tercinta!

Kebahagiaan itu harus dicari, bukan mengharapkan ia datang begitu sahaja. Untuk itu, pasangan suami isteri harus suburkan perkahwinan dengan hubugan yang harmoni.

Memang dalam perkahwinan ada cabarannya, sedangkan lidah lagi tergigit, namun jangan jadikan ia sebagai ‘booster’ untuk hancurkan kasih sayang.

Artikel trending: Pada Usia 50 Tahun Azah Aziz ‘Maintain’ Cantik, Tak Buat Pembedahan, Makan Dua Sudu Nasi Je

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

Begitu juga selebriti, pelakon popular Norman Hakim dan isteri, Memey Suhaiza kini sudah memasuki ulangtahun perkahwinan yang ke 11. Wow, kukuhnya hubungan indah ini.

Muat naik terkini pelakon kesayangan ramai, ini menarik perhatian ramai peminatnya d media sosial. Norman memuatnaik foto perkahwinannya bersama isteri tercinta Memey Suhaiza.

Titip Ucapan Ulang Tahun Perkahwinan Yang ‘Sweet’

Norman memberi ucapan penuh rasa cinta untuk isterinya di media sosial, sempena meraikan ulang tahun perkahwinan mereka berdua.

Bersemut Ucapan Ulang Tahun Perkahwinan Norman Hakim Untuk Isteri Tercinta!

Terima kasih Ya Khaliq untuk ‘pelayaran bahtera’ rumahtangga kami untuk tahun yang Ke-11 ,tahun Masihi pada hari ini.

IKLAN

Alhamdulillah syukur untuk limpahan rahmat & kasih sayang Mu Ya Rahim.Permudahkanlah urusan ibadah,zakat,jariah & rezeki kami dalam mengejar Jannatul Firdausi Mu.Hijabkanlah kami didalam lindungan & rahmat Mu Ya Muhaymin.

Terima kasih juga buat sahabat2 yang sentiasa mendoakan secara zahir & batin.Hanya Ya Dhul Jalaliwal Ikram sahaja yang mampu membalas segala kebaikan buat sahabat2 semua🙏🏻

Dan terima kasih makmumku..isteriku untuk segala pengorbanan & kesetiaan.Ampun maaf diatas khilaf sepanjang memimpin & membimbingmu dalam perjalanan menuju ke pengakhiran yang abadi.

Ku mohon bantuan kerajaan Mu Ya Malik Ul Mulk didalam menyusuri perjalanan duniawi yang penuh dengan muslihat ini.

‎أَنِ ٱقْذِفِيهِ فِى ٱلتَّابُوتِ فَٱقْذِفِيهِ فِى ٱلْيَمِّ فَلْيُلْقِهِ ٱلْيَمُّ بِٱلسَّاحِلِ يَأْخُذْهُ عَدُوٌّ لِّى وَعَدُوٌّ لَّهُۥ ۚ وَأَلْقَيْتُ عَلَيْكَ مَحَبَّةً مِّنِّى وَلِتُصْنَعَ عَلَىٰ عَيْنِىٓ

“Dan Aku telah tanamkan dari kemurahan-Ku
perasaan kasih sayang orang terhadapmu;
dan supaya engkau dibela dan dipelihara
dengan pengawasan-Ku”- Surah Taha ayat 39

Bersemut Ucapan Ulang Tahun Perkahwinan Norman Hakim Untuk Isteri Tercinta! Bersemut Ucapan Ulang Tahun Perkahwinan Norman Hakim Untuk Isteri Tercinta!

PEMINAT BERI UCAPAN ULANG TAHUN UNTUK NORMAN DAN MEMEY

IKLAN

Melihat foto perkahwinan dan kapsyen ucapan ‘bersemut’ pelakon  bertubuh sado itu, ramai peminatnya menitipkan ucapan bagi meraikan juga ulang tahun perkahwinan pasangan bahagia tersebut.

Bersemut Ucapan Ulang Tahun Perkahwinan Norman Hakim Untuk Isteri Tercinta! Bersemut Ucapan Ulang Tahun Perkahwinan Norman Hakim Untuk Isteri Tercinta! Bersemut Ucapan Ulang Tahun Perkahwinan Norman Hakim Untuk Isteri Tercinta! Bersemut Ucapan Ulang Tahun Perkahwinan Norman Hakim Untuk Isteri Tercinta!

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by wifeyNH (@memeysuhaiza)

 

 

IKLAN

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by wifeyNH (@memeysuhaiza)

Sumber: normanhakim_786 & memeysuhaiza

 

 

Di Sebalik Populariti Kerjaya Sebagai “Mr. Pilot”.k

 

Nak tambah ilmu tentang penyusuan susu ibu, jom join webinar PERCUMA Ya, Aku Mampu Susukan Anak! secara ONLINE pada 29 Oktober 2022. Daftar nama anda di https://toko.ideaktiv.com/product/ya-aku-mampu-susukan-anak/
Bersemut Ucapan Ulang Tahun Perkahwinan Norman Hakim Untuk Isteri Tercinta!

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Bersemut Ucapan Ulang Tahun Perkahwinan Norman Hakim Untuk Isteri Tercinta!