Meriah Sangat! Bertemakan Safari Sambutan Ulang Tahun Kelahiran Ke-2, Tak Sangka Fatima Yang Pilih

Pelakon dan usahawan, Nur Fazura dan suaminya yang juga pelakon popular, Fattah Amin telah menyambut ulang tahun kelahiran puteri sulungnya, Nur Fatimah Aisyah Abdul Fattah atau nama manjanya Fatima yang kini berusia 2 tahun.

Muat naik terkini rakaman video sambutan hari jadi Fatima, Fazura atau nama sebenarnya Nur Fazura Sharifuddin menerusi Instagram miliknya telah meraih perhatian ramai.

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

FATIMA PILIH TEMA SAFARI

Meriah Sangat! Bertemakan Safari Sambutan Ulang Tahun Kelahiran Ke-2, Tak Sangka Fatima Yang Pilih

Lebih manis, anak kesayangan Fazura dan Fattah telah memilih sendiri tema hari jadinya, Menurut Fazura, apabila ditanya, anaknya mengatakannya ‘mahu’ harimau, kuda belang dan ziraffah.

Sehubungan itu, pasangan selebriti ini mengambil keputusan untuk memilih tema safari untuk meraikan hari jadi anaknya.

“Sambutan Ulang Tahun Ke-2 Fatima

“Apabila ditanya apa yang dia mahu untuk hari lahirnya.. dia secara khusus berkata “Saya mahu zirafah, harimau, kuda belang..” jadi kami tahu ia mesti pesta bertema safari.

“Terima kasih sekali lagi aunty Azzwaa @eventsbyazzwaa kerana memenuhi permintaan kami, Fatima dan anak-anak gembira! (terima kasih dengan gula-gula di di meja dessert.   , ok la untuk hari tu sahaja..omg sedapnya..

 

IKLAN

 

Peminat Beri Ucapan Ulang Tahun ke 2 Untuk Fatima

Melihat video sambutan hari jadi dan kapsyen, ramai peminatnya menitipkan ucapan bagi meraikan ulang tahun hari jadi anak kesayangan dua pelakon terkenal itu. Antara komen adalah seperti berikut.

“Happy birthday Fatima sayang. Semoga membesar menjadi anak yang solehah, penyejuk hati mommy and daddy. Aminn Allahumma Aminn 

“So fun! Love the birthday theme, especially since you & Fattah have brought her to see the animals in the zoos/bird parks kan. She looks so happy at her own birthday party

“Happy Bday Fatima sayang. Semoga membesar sihat bijak. amin mudah mudahan. MasyaAllah Tabarakallah 

IKLAN

“Aaaa, comelnya Fatima! She look so happy and enjoyed her birthday party.

“MasyaAllah meriahnya. Fatima comelnya awak.”

Untuk rekod Fazura dan Fattah berkahwin pada 27 November 2017 dan dikurniakan cahaya maya pertama, FaTima pada 2 Oktober 2020.

Meriah Sangat! Bertemakan Safari Sambutan Ulang Tahun Kelahiran Ke-2, Tak Sangka Fatima Yang Pilih

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

IKLAN

ANTARA MOMEN TANGKAP LAYAR DI MAJALIS BERKENAAN

Meriah Sangat! Bertemakan Safari Sambutan Ulang Tahun Kelahiran Ke-2, Tak Sangka Fatima Yang Pilih Meriah Sangat! Bertemakan Safari Sambutan Ulang Tahun Kelahiran Ke-2, Tak Sangka Fatima Yang Pilih Meriah Sangat! Bertemakan Safari Sambutan Ulang Tahun Kelahiran Ke-2, Tak Sangka Fatima Yang Pilih Meriah Sangat! Bertemakan Safari Sambutan Ulang Tahun Kelahiran Ke-2, Tak Sangka Fatima Yang Pilih

Sumber: missfazura

 

Di Sebalik Populariti Kerjaya Sebagai “Mr. Pilot”.k

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Meriah Sangat! Bertemakan Safari Sambutan Ulang Tahun Kelahiran Ke-2, Tak Sangka Fatima Yang Pilih