Keterujaan si kakak apabila adik bongsu mereka bakal menimang cahaya mata cukup terserlah dalam perkongsian video di instagramnya.

Selain daripada terhibur dengan gelagat lucu Erma Fatima, Datin Paduka Umie Aida  dan tetamu yang hadir, pengikut laman Instagram turut tertarik dengan pesanan dari Erma menerusi kapsyennya dalam nada bergurau sempat menyelit ‘nasihat’ buat adik iparnya.

Pelakon drama Mak Cun ini seolah-olah memberi peringatan kepada adik iparnya yang juga merupakan suami kepada Betty iaitu Ardy Damis.

IKLAN

“Nikmatnya kurnian Allah kpd perempuan yg mampu mengandung …9 bulan itu yg paling indah…Alhamdulillah adik aku mampu melahirkn zuriat buat suaminya.. @ardydamis hang tkdak alasan nk menikah satu lg naaaa… ??? Aku nk girl…tp tkpalah..syukur.” Tulisnya.

IKLAN

Dalam pada itu, pengikut Pengarah dan Pelakon tersebut turut menulis komen dan pandangan mengenai kapsyen yang ditulis Erma itu.

norsalina9030 knp aku sedih bace caption ni ..anyway congrat..xkesah girl or boy jnji sehat…Aminn

mummymawa Nikmat kasih syng adikberadik…wlpun kakak blum dkurniakn zuriat sndiri…msing2 seronok dn teruja utk mndpt anak saudara mrk..tahniah famly k.ermafatima..moga dpermudahkn urusan bersalin..dkurniakn zuriat yg soleh..best baby boy yg sulung..boleh jd pmimpin pd adik2 nat

masmaira Allah sebaik2 perancangan… Lebiu kak @ermafatima Share2 kasih syg

cikmungerose I feel u Kak… Me n hubby almost 8 years nikah but Allah tak hadirkan nikmat tu utk me.. Tp Allah izinkan me jadi IBU buat #AqilFirdausMohdNizam ..

sitirostanti Alhamdulillah sy doakan datin paduka umi aida pun dpt baby jugak

sazreena7662 Uish… Xblh beranak tu reason basi jantan kawin lagi hakak oiii… Yg dah bederet tu ramainje kawin mawin… Dasar gatal miang keladi

rafila.akiko Sedihnya baca caption..sy pun TTC hampir 3 tahun ni…mesti seronok bila disahkan pregnant.. N dpt carry the baby for the 9months…smoga slmt smuanya sis @bettyrahmad . Have a safe delivery..doakan sy plak dpt melalui pengalaman ini 

hasniecooking Samalah kita sis @ermafatima ? tahniah @bettyrahmad dan suami semoga segala urusan dipermudahkan.. Aamiin

Sumber: IG ermafatima