Norman Hakim & Memey Suhaizat ‘Ride’ Rentas Dua Buah Negeri Ke Pusat Undi

Hari ini adalah penentu buat rakyat Malaysia. Pasangan artis, Norman Hakim dan Memey Suhaizat juga tidak ketinggalan menjalankan tanggungjawab hak sebagai pengundi.

Artikel Berkaitan: Begini Cara Nak Didik Anak Solat, Ibu Ini Guna Gambar Dengan Batang Mancis. Sungguh Inspirasi!

Artikel Berkaitan: “Don’t tell them. Show them.” Faizal Tahir Kongsi Didik Anak Solat. Kecil-Kecil Dah Pandai, Sejuk Perut Ibu Mengandung Kan!

Artikel Berkaitan: “Ajar Anak Disiplin Kena Konsisten.” Cara Johan & Ozlynn Didik Anak, Wajib Baca Al-Quran Lepas Solat Subuh!

 

Menerusi muat naik terbaru di instagram milik Norman Hakim dua jam lalu memaparkan dia dan isteri memilih menaiki motor berkuasa tinggi untuk ke pusat undi.

Dia dan isteri sanggup rentas dua buah negeri untuk menjalankan tanggungjawabnya untuk mengundi sempena Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU-15), hari ini.

IKLAN

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

Norman Hakim & Memey Suhaizat ‘Ride’ Rentas Dua Buah Negeri Ke Pusat Undi

 

RENTAS DUA NEGERI- PAHANG & JOHOR

Sementelah itu sempat berkongsi amalan sebelum mengundi.

IKLAN

Norman Hakim & Memey Suhaizat ‘Ride’ Rentas Dua Buah Negeri Ke Pusat Undi Norman Hakim & Memey Suhaizat ‘Ride’ Rentas Dua Buah Negeri Ke Pusat Undi Norman Hakim & Memey Suhaizat ‘Ride’ Rentas Dua Buah Negeri Ke Pusat Undi

WARGAMAYA TITIP DOA

Dalam pada itu, wargamaya menitipkan doa semoga berhati-hati di jalan raya buat pasangan suami isteri ini. Ada yang memberi peringatan mengenai jalan raya yang licin akibat hujan.

Norman Hakim & Memey Suhaizat ‘Ride’ Rentas Dua Buah Negeri Ke Pusat Undi Norman Hakim & Memey Suhaizat ‘Ride’ Rentas Dua Buah Negeri Ke Pusat Undi

IKLAN

Sumber: Instagram Norman Hakim

 

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Norman Hakim & Memey Suhaizat ‘Ride’ Rentas Dua Buah Negeri Ke Pusat Undi

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI