Permintaan tinggi terhadap barangan bayi, kanak-kanak dan ibu menjadi penanda aras kepada Majalah No.1 KeibuBapaan dan Pra Sekolah tanah air, hari ini melangkah jauh dengan penganjuran ekspo fiesta yang dikenali sebagai Pa&Ma Baby Fiesta 2019. Fiesta yang bakal berlangsung pada 2,3&4 Ogos 2019 di SACC Shah Alam bakal menjadi ekspo fiesta pilihan utama ibubapa tanah air dengan tawaran pada harga menarik!

Dengan 14 juta pengikut di media sosial dan digital menerusi 15 IP Nu Ideaktiv, Pa&Ma Baby Fiesta 2019 menyasarkan lebih 100,000 pengunjung  bakal mengunjungi ekspo ini hasil daripada promosi besar-besaran yang dijalankan. Pa&Ma sendiri juga merupakan jenama diyakini di kalangan pembaca, pakar perubatan, syarikat penawaran perkhidmatan dan pengeluar produk berkaitan dengan 3 juta pelayar portal Pa&Ma dan 1.3 juta pengikut di Facebook. Seterusnya, promosi diperluaskan lagi ke media-media lain termasuk papan iklan/billboard, radio dan Sinar Harian.

Pa&Ma Baby Fiesta Sasar 100,000 Pengunjung. Tawar Platform Niaga Terbaik Kepada Vendor Di Malaysia

Peluang perniagaan promosi jenama dan barangan

Fiesta yang berlangsung selama tiga hari ini merupakan memberi peluang perniagaan yang lebih strategik kepada semua pembekal atau penjual barangan bayi untuk memasarkan produk di sini. Malah perniagaan atas talian amat dialu-alukan menyertai fiesta ini.

Menyedari akan kelebihan yang dimiliki, penganjur menawarkan ruang atau booth perniagaan kepada para pengusaha atau pengeluar produk bayi, kanak-kanak dan ibu untuk menempah booth jualan mereka di fiesta ini.

Pa&Ma Baby Fiesta Sasar 100,000 Pengunjung. Tawar Platform Niaga Terbaik Kepada Vendor Di Malaysia
Emma Masri berharap lebih ramai vendor daftar sebelum 25 Jun untuk mendapat diskaun 10%

Pengurus Acara, Emma Masri, berkata, tawaran diskaun 10% diberikan menerusi pendaftaran awal atau Early Bird sehingga 25 Jun ini. Pengusaha boleh memilih tiga (3) kategori ruang niaga iaitu Gold, Silver dan Bronze.

“Diskaun 10% diberikan menerusi pendaftaran awal atau Early Bird sehingga 25 Jun ini.”

Antara brand yang turut bersama bagi meriahkan Ekspo fiesta ini adalah Tateh, Hospital Avisena & Coway.

Kepada vendor yang berminat segera hubungi 019 675 3057 atau Fb Pa&Ma Baby Fiesta  atau layari  www.majalahpama.my

Klik di sini untuk daftar: www.majalahpama.my/pama baby fiesta 2019

IKLAN

#pamababyfiesta2019 #ekspoprodukbayi #babyexpomalaysia #babyexpo #pa&mafiesta #pa&maekspo #ekspofiestapa&ma

 

Majalah No.1 KeibuBapaan dan Pra Sekolah anjur expo bayi

Bemula daripada penerbitan majalah, kemudian menawarkan pakej majalah digital, seterusnya menguasai dunia online menerusi media sosial serta portal, disusuli dengan kejayaan cemerlang di televisyen Astro Prima iaitu rancangan  TV Pa&Ma dan terkini bakal menganjurkan ekspo bayi pula. Jelas Pa&Ma melalui satu  evolusi yang mengagumkan.

Pa&Ma Baby Fiesta Sasar 100,000 Pengunjung. Tawar Platform Niaga Terbaik Kepada Vendor Di Malaysia

Tarikan menarik  sehingga harga RM1!

Fiesta anjuran yang mengangkat konsep fiesta dalam expo nyata berbeza daripada penganjuran ekspo lain. Selain menawarkan pelbagai produk jualan keperluan bayi dan ibu, fiesta turut dimeriahkan dengan banyak aktiviti menarik dan bermanfaat buat ibubapa dan juga anak-anak kecil.

IKLAN

Dalam pada itu, Emma menjelaskan bahawa ekspo ini yang berbeza sentuhannya berbanding lain kerana turut menerapkan elemen gaya hidup seimbang untuk para ibu yang bakal melahirkan. Fiesta sarat dengan informasi di samping keseronokan membeli belah menerusi tawaran diskaun sehingga 90%, hadiah-hadiah lucky draw dengan nilai keseluruhan RM18,000, tawaran harga RM1, belian awal dan banyak lagi menjanjikan kepuasan sebenar buat para pengunjung.

Pa&Ma Baby Fiesta Sasar 100,000 Pengunjung. Tawar Platform Niaga Terbaik Kepada Vendor Di Malaysia
Expo bayi ini sasar lebih 100,000 pengunjung dengan pelbagai aktiviti menarik. Peluang perniagaan buat vendor  dan online bisnes.

Aktiviti  menarik

1.Hadiah Lucky Draw Bernilai RM18,000 Keseluruhan

2.Fashion Show Ibu Hamil Anggun

3.Himpunan Super Hero Junior Party

4.Pertandingan Baby Merangkak Race

IKLAN

5.Super Hero Junior Party

6.Pertandingan Mewarna 4, 5 & 6 Tahun

7.Demo: Yoga Mama, Penyediaan Makanan Berpantang Ibu & Bayi

8.Seminar Membesarkan Anak Hebat Dengan Susu Ibu bersama Dato’ Dr.Hamid Arshat

9.Pelancaran Pa&Ma Community

10.Meet & Greet Hos PA&Ma TV

11.PERCUMA Pemeriksaan Kesihatan oleh Hospital Avisena