Setelah lama menunggu untuk mendapatkan cahaya mata perempuan, akhirnya penantian Cekyana serta suami berakhir.

Terdahulu, usahawan wanita yang sudahpun memiliki tiga orang cahaya mata lelaki bersiap mencantikkan diri sepanjang mengandung sehinggalah ke dalam labour room.

Mengakui perit menahan contraction, namun Cekyana atau nama sebenarnya Cik Nur Diana binti Matusin, merupakan pengasas produk Odeen Viral bersyukur  apabila selamat melahirkan anak keempatnya awal disember lalu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CEK YANA (@cekyyanaa)

Lebih membahagiakan usai 4 hari bersalin, Cekyana dilayan bagaikan bak permaisuri apabila memilih untuk berpantang di sebuah hotel eksklusif yang menawarkan khidmat untuk keselesaan ibu dan bayi selama 30 hari.

Alhamdulilah Ala Kulli haal .. Syukur bila kita selamat deliver 4 hari lepas .. Cekyana pun dah keluar awal dari hospital sebenarnya ..

Dan paling bestnya hari ke 4 berpantang kami berpantang di hotel .. Ini yang dikatakan berpantang diberi layanan permaisuri ..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CEK YANA (@cekyyanaa)

Walaupun jumlah keseluruhannya mencecah RM30k, namun dia akui berbaloi kerana berpantang style Chinese selain pakej menu berpantang yang cukup menambat selera.

 

Masa sampai tadi yang cekyana suka dia layan dulu kita bagi service the best barulah 😍 kita bayar balance bilik ..

Bilik ni kalau bukan PKP harga RM30k .. Berpantang style chinese memang kos macam ni tapi berbaloi dan cekyana rasa ini pilihan yang tepat ..

IKLAN

Yes sangat tepat.. Seronok sangat sebab berpantang kali ini macam tak berpantang tapi sebenarnya kita tengah pantang. aaceaner tu🤣 ..

Sumber: cekyyanaa


ARTIKEL MENARIK: “Saya Terima Dengan Sabar, Reda & Syukur.” Nora Ariffin Selamat Bergelar Isteri, Sahabat Arwah Suami Jadi Pilihan!

ARTIKEL POPULAR: “7 Tahun 7 Kek Birthday. Pengsan Mak Hang.” Che Ta Penuhi Hajat Aaisyah Sempena Hari Lahir. Mak & Anak Lawa, kek Pun Cantik!

“Mak Paling Happy Saya Rasa.” Lee Chong Wei Terima Anugerah Ijazah Kehormat Doktor Sains Sukan, Warganet Titip Tahniah!

IKLAN

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club