Nama pelakon veteran, Zamarul Hisham rasanya tidak perlu diperkenalkan lagi. Mana tidaknya, dia antara aktres terkenal yang disegani ramai kerana lakonan hebat yang diberikan dalam drama atau filem yang digalasnya cukup berkesan.

Begitu juga dengan watak Adam yang dibawa di dalam drama ‘Aku Tanpa Cintamu’, telah mengundang pelbagai reaksi geram, benci, marah dan sebagainya. Lantaran itu tidak hairanlah meskipun drama ini telah tamat, namun di laman sosial masih lagi hangat memperkatakan berkenaan drama tersebut.

Semalam, Zamarul Hisham sempat  memuat naik beberapa babak ketika Adam menyuruh Nuha mandi sebelum bersarapan dengannya. Alkisahnya ‘pantang’ menyediakan makanan kalau tidak membersihkan diri yang kononnya menjadi penyabab rezeki susah untuk masuk. Lantaran itu, Nuha kemudiannya akur untuk membersihkan diri apabila disuruh oleh suaminya.

@zamarulhishamofficial Aku Tanpa Cintamu vs Realiti #iamzamarul #actor #actorlife #tv3 #drama #akutanpacintamu #fyp #fypシ #fypage #fypシ゚viral ♬ Tokei no Uta – Nonochan(Nonoka Murakata)

Dah mandi ke belum ni? Kalau tak mandi, tak nak makan sama-sama eh – Diana Rafar

Apa yang menarik perhatian warganet, siapa sangka Diana Rafar kebetulan mengulang cakap seperti dialog yang pernah disebutkan oleh watak Adam.

Pertikai Belum Mandi. Zamarul Terkedu Isteri Ulang Dialog Drama ‘Aku Tanpa Cintamu’

Ketika itu dilihat Diana Rafar sedang memasak di dapur dan kemudian Zamarul Hisham datang mengusik manja.

Namun suaminya seakan terkedu bila ditanyakan isterinya berkanaan sudah mandi atau  belum.

IKLAN

Buat follower Keluarga, sila guna kod promo KELGSP5 untuk pembelian British Polo Yuna Handbag Set dengan harga lebih murah hanya di GO SHOP 

 

 

“Watak Adam ambil skrip dari rumah ke?”- Netizen

IKLAN

Meninjau di ruangan komen berkenaan video yang dikongsikan, nyata mendapat perhatian warganet malah telah meraih ratusan ribu tontonan. Apa yang pasti ramai yang terhibur dan tidak kurang juga menyakat pasangan romantis ini dengan berseloroh berkenaan skrip Abang Zamarul yang rupa-rupanya siapa sangka realiti kehidupannya di rumah.

Sumber : Tiktok : @zamarulhishamofficial

 

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

IKLAN

Pertikai Belum Mandi. Zamarul Terkedu Isteri Ulang Dialog Drama ‘Aku Tanpa Cintamu’

 

Nak tambah ilmu tentang penyusuan susu ibu, jom join webinar PERCUMA Ya, Aku Mampu Susukan Anak! secara ONLINE pada 29 Oktober 2022. Daftar nama anda di SINI

Pertikai Belum Mandi. Zamarul Terkedu Isteri Ulang Dialog Drama ‘Aku Tanpa Cintamu’