Pelawak Shuk Sahar baru-baru ini ada berkongsi videonya ketika berada lapangan terbang. Difahamkan sedang bersiap-siap untuk  berlepas menunaikan umrah.

Namun apa yang mencuri tumpuan warganet apabila Shuk turut memaklumkan bahawa umrahnya kali ini turut bersama  Rossa Sera sekali gus membayangkan kemelut tangga mereka berdua sudah selesai.

Rossa Serra & Shuk Tunai Umrah, Keduanya Mohon Didoakan Kebaikan. Raih Perhatiah Warganet!

Warganet turut membuat kesimpulan bahawa ini adalah peluang dari Allah buat Shuk agar dapat  terus bermuhasabah diri sekali gus membina rumah tangga yang bahagia bersama isteri dan anak-anaknya.

 

 

Menerusi hantaran di laman instagram, Shuk berkata, umrahnya kali ini sangat istimewa kerana dapat bersama isterinya, Sera.

Rossa Serra & Shuk Tunai Umrah, Keduanya Mohon Didoakan Kebaikan. Raih Perhatiah Warganet!

IKLAN

Begitu juga di Tiktok Sera turut dikongsikan momen mereka berdua dalam menunaikan umrah dengan menulis kapsyen, doakan kami berdua sambil membuat emoji hati agar mendapat haji yang mabrur.

@rossa.sera Doakan kami berdua💜 #fyp #rossasera #shuksahar ♬ Ojo Dibandingke Steve Wuaten Remix 2022 – stevewuaten_

Semoga ini sesuatu langkah yang membawa kebaikan kepada kedua-duanya, atau mungkin juga boleh dikatakan jodoh antara keduanya cukup kuat untuk kembali bersama.

Buat follower Keluarga, sila guna kod promo KELGSP5 untuk pembelian British Polo Yuna Handbag Set dengan harga lebih murah hanya di GO SHOP 

 

IKLAN

 

Meninjau di ruangan komen, rata-rata menzahirkan rasa syukur melihat pelawak itu hadir bersama Sera ke Tanah Suci bagi beribadah dan mendoakan hubungan mereka berada dalam keadaan baik-baik sahaja.

Sumber : Instagram Shuk sahar dan Tiktok Rossa Sera

 

 

IKLAN

 

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

Rossa Serra & Shuk Tunai Umrah, Keduanya Mohon Didoakan Kebaikan. Raih Perhatiah Warganet!

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI