Untitled design (18)

Bosan asyik makan roti bakar ataupun puding, apa kata cuba resipi roti rangup dengan menggunakan roti gardenia. Nampak biasa tapi apabila makan payah nak stop. Puan Jauharatuddini Taib berkongsi cara nak buat biskut roti rangup. Jom cuba.

BISKUT ROTI RANGGUP
Budak pun sukee makan selain mak dan pak budak
Dekat bawah ada cara cara ibu dini share di setiap gambar.

 

IKLAN
potong roti gardinear kepada empat bahagian
sapu buttercup..nak guna margerin pun boleh terpulang ikut citarasa ye.
dah sapu dengan butter cup
tabur sedikit gula pasir

IKLAN
ibu dini guna air fryer jer..nk guna oven pun boleh..
set time 10 minit dulu..kalau belum garing tambah time sikit lagi..agak agak lah ye uolls..tengok pada warna roti tu nanti
ni rupe yang dah siap bakar
Rupa roti bakar yang dah siap
satu buku roti gardinear pangjang dapat banyk ni..boleh lah kudap.kudap masa hujan ni minum dengan air kopi o..
selamat mencuba..fresh dari oven…sedappp❤️